O nas

For better living. Designed in Sweden.

Ker izhajamo iz švedskih vrednot in trajnostnega odnosa do narave, izdelke oblikujemo z jasnim namenom. Naredimo vse, kar je v naši moči, da poskrbimo za zdravje našega planeta za prihodnje generacije. Ne ustvarjamo le dobrih okusov, temveč skrbimo tudi za oblačila in vzdržujemo udobje v domu. Prav tako pomagamo ljudem živeti bolje, saj lahko tako odkrijejo več. 

Stoletje boljšega življenja

Electrolux boljše življenje ustvarja že 100 let. Na svoje uspehe smo ponosni, a to za nas še ni konec. Odkrijte naše današnje in prihodnje obveze v sklopu programa za boljše življenje. 

Shape Living for the Better

Naš pristop k trajnosti je povezan z namenom našega podjetja: »Shape Living for the Better«. Želimo si narediti spremembe na bolje in postati najboljši proizvajalec aparatov na svetu ter omogočiti pozitivne vsakdanje spremembe v življenju ljudi in za naš planet. 

Strokovno znanje

Z našimi 100-letnimi izkušnjami in bogato dediščino pri izpolnjevanju visokih pričakovanj profesionalnih kuharjev smo pridobili znanje, ki ga vpeljujemo v naše kuhinjske izdelke, tako da lahko kar najbolje izkoristite domačo kuhinjo.

Švedske vrednote

Ker je družba bila ustanovljena na Švedskem leta 1919, verjamemo v ustvarjanje izkušenj, ki jih oblikuje naš način življenja. Ker izhajamo iz švedskih vrednot in trajnostnega odnosa do narave, izdelke oblikujemo z jasnim namenom. Tak odnos imamo do vseh stvari, ki se jih lotimo. Od nege oblačil do skrbi za njihov videz in dolgo obstojnost; pri oblikovanju intuitivnih kuhinj, ki se usmerjajo na radost okusov in izboljšanje dobrega počutja v vašem domu.