PODROBNOSTI IZDELKA

Sesalnik z zmogljivo močjo sesanja, ki se samodejno prilagaja površini. Enostavno odstrani dlako hišnih živali iz preprog in tapisonov, tako da je to idealna izbira za lastnike hišnih ljubljenčkov. Sesalnik in glavni nastavek sta izdelana iz do 48 % reciklirane plastike*.
»* Brez dodatne opreme *Dodatna izjava o omejitvi odgovornosti za Francijo - Sesalnik, vključno z vso dodatno opremo, izdelan iz recikliranih materialov, reciklirane plastike, do 29 % skupne teže«

Prednosti

Najboljša učinkovitost čiščenja v svoji kategoriji**

Sesalnik 800 z vrečko za najboljšo učinkovitost čiščenja*, v primerjavi z ostalimi sesalniki iste kategorije**. Optimizirani sistem pretoka zraka zagotavlja močno sesanje in učinkovito odstranjevanje prahu in drobnih delcev iz preprog in trdih tal

»*Na osnovi zunanjih testov v skladu z IEC 62885-2, z izračunanimi povprečnimi rezultati za čiščenje tal v skladu s 5.2, 5.3 (obe smeri), 5.4 in 5.5 (obe smeri). **V primerjavi z vodilnimi tremi najbolje prodajanimi izdelki v 17 evropskih državah v cenovnem razponu nad 300 EUR (Gfk 2022)«

Auto Mode - enostavno premikanje po različnih površinah

S funkcijo Auto Mode izkusite lažje sesanje. Izberite način sesanja na ročaju in sesalnik samodejno prilagodi moč sesanja površini, ko se premikate po trdih tleh in preprogah - za čim večjo učinkovitost in prihranek energije do 46 %*.

*Na osnovi internih testov skladno s standardom IEC 62885-2, ki primerja porabo energije pri uporabi najzmogljivejšega načina s samodejnim načinom pri čiščenju preproge.

Čiščenje brez truda z nastavkom AllFloor Auto LED

Nastavek AllFloor Auto LED z inovativnimi gumijastimi trikotniki* in mehko krtačo poskrbi za čiščenje z lahkoto. Nastavek čisti vse površine - od preprog do trdih tal - in poskrbi za 100-%** sesanje prahu iz razpok.

»*V postopku patentiranja Na osnovi internega testa v skladu s standardom IEC62885-2:2021“

Higiensko čistejši dom

Sistem filtriranja HEPA zmore filtrirati do 99,999 %* delcev velikosti 0,3 mikrona, kar je velikost drobnega prahu, pršic in alergenov, za čistejši izhodni zrak.

*Na podlagi zunanjih testov filtriranja mikro prašnih delcev velikosti 0,3 do 10 mikronov, v skladu s standardom IEC62885-2:2021, 5.14 z uporabo standardnih peščenih/prašnih delcev.

Enostavno in hitro posesa dlako hišnih živali.

»Z nastavkom Pet XL se poslovite od dlake hišnih živali na preprogah. Z zmogljivimi turbinskimi krtačami enostavno odstrani dlako in vlakna, tako da je vaš dom brezhibno čist. «

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone