Odkrijte

Priprava hrane

Celotna serija Masterpiece Collection™ mešalnikov
ČISTA ZASNOVA

Vrhunski materiali se prelivajo z elegantnimi in čistimi površinami za kuhinjske pripomočke s slogom in funkcijo

Čista zasnova upravljalne plošče multipraktika

Razkrivanje serije Masterpiece Collection™

Navdih za nastanek serije Masterpiece Collection™ so bili največji profesionalni kuharji na svetu. Vsak mešalnik ponuja veliko pametnih rešitev, ki poudarijo vsako kuhinjo, kot so rezila TruFlow®, prevlečena s titanom. Ker so izredno močna in trpežna, lahko vedno znova sekljate, mečkate in mešate celo najzahtevnejše sestavine.

Namizni mešalnik na kuhinjskem pultu

Natančno mešanje,
najboljši okus

Uživajte v smoothijih, polnih naravnih okusov, s pomočjo našega namiznega mešalnika. Za razliko od običajnih mešalnikov, ki med mletjem sestavin v prah povzročijo njihovo segrevanje, naša pametna zasnova PowerTilt® in počasnejši motor sadje med mešanjem ohranjata hladno. Tako se bolje ohranijo naravna hranila v surovem sadju in zelenjavi. Tudi semen ne zdrobi, tako obstaja manjša nevarnost, da v smoothiju ostanejo zrnati in trpki ostanki.

Svež zelen zelenjavni smoothie v steklenem kozarcu s slamico
Sekljajte, režite, mešajte in stepajte

Obvladujte vsako tehniko z našo posebej zasnovano serijo nastavkov za rezanje in mešanje

Palični mešalnik z nastavkom za stepanje stepa smetano

Najodličnejše sestavine Najbolj prefinjen okus.

Prečesali smo francosko divjo in čudovito pokrajino za najboljše možne sestavine. Nato pa smo jih spremenili v izdatno kmečko juho s čičerikinim pirejem. Oglejte si naš video z receptom in ustvarite to slastno jed za družino in prijatelje.

Multipraktik na kuhinjskem pultu

Nagnjen za popolne rezultate

PowerTilt® — preprosta izboljšava zasnove, ki predstavlja ogromno razliko. Ni vam več treba stresati posode, da bi se živila mešala. Naš multipraktik Masterpiece Collection™ je nagnjen, tako živila v njem vrže naprej med rezila, namesto da bi ostala na njih. To pomeni, da se resnično vse sestavine gladko in hitro zmešajo.

Obvladujte nove okuse

Ustvarjalna priprava z uporabo serije Masterpiece Collection iztisne najboljše iz vsake sestavine

Grižljajčki iz listnatega testa so popolne predjedi

Rahlo listnato testo s tapenado iz lisičk

Naj edinstveno nagnjena serija Masterpiece Collection™ razkrije skrivnost do odličnega okusa pri kuhanju po tem slastnem receptu, ki vključuje švedsko poslastico Kalix bleak roe. Brez težav zmešajte testo v multipraktiku. Nato ga uporabite, da grobo nasekljate poširane lisičke v tapenado. Zmešajte s crème fraîche s paličnim mešalnikom z nastavkom za stepanje. Popolna predjed.

Eleganten palični mešalnik na kuhinjskem pultu

Mojstrsko mešanje,
visoka hitrost

S pomočjo paličnega mešalnika hitreje in lažje ustvarite gladke, nežne teksture. Naša edinstvena tehnologija TruFlow® Pro izboljša okus s hitrejšim in enakomernejšim mešanjem sestavin. Ta zmogljiv palični mešalnik je enostaven za čiščenje in shranjevanje, združuje pa rezila, prevlečena s titanom, in zmogljiv motor za preprosto mešanje kosov zelenjave ali sadja. Njegova gladka glava v obliki zvonca pomeni, da je tudi prijazen do posode.

Omaka iz koščkov zelenjave prekriva kuhane testenine v posodi

Palični mešalnik ustvarja bogato čokoladno torto z moussom in malinov preliv

Profesionalna ustvarjalnost

Dan za dnem preprosto ustvarjajte jedi doma kot v restavraciji. Podjetje Electrolux že 90 let sodeluje s prestižnimi restavracijami po vsem svetu ter izboljšuje in prenavlja aparate za najboljše okuse. Ustvarili smo obilico navdihov za recepte, ki vam bodo pomagali odkriti, kaj vse lahko ustvarite s serijo Masterpiece Collection™.