Prenesi

Aplikacija My Electrolux

Izbira recepta v aplikaciji My Electrolux na tabličnem računalniku

Z odličnimi funkcijami

Brskajte po številnih slastnih receptih z uporabo pare in tehnik Sous vide. Recepte iščite po kuhinji, alergenih, dieti ali sestavinah po vaši izbiri. Želite kuhati najljubše babičine jedi? Z našim kuharskim kalkulatorjem poiščite prave, sodobne nastavitve pečice. Receptom lahko dodate tudi svoje zapiske, shranite svoje najljubše in jih delite na družabnih medijih. Zakaj ne bi ustvarili in si delili tudi nakupovalnega seznama?

Podstran za nego perila aplikacije My Electrolux na tabličnem računalniku

Aplikacija, ki neguje

Odkrijte najboljši način za nego svojega najljubšega perila — vključno z nasveti za odpravljanje madežev. Preverite, ali je pralno sredstvo, ki ga uporabljate, najboljše za opravilo, tako da oblačila ohranijo živahnost. Z našo pomočjo boste končno razumeli pomen oznak za nego perila. In lahko si priskrbite nekaj nasvetov, da bodo vaši aparati ostali v najboljšem stanju za izjemno pranje in sušenje v naslednjih letih.

Podstran izdelka aplikacije My Electrolux na tabličnem računalniku

Bolje izkoristite Electrolux

Z uporabo aplikacije registrirajte svoje aparate in dostopajte do prilagojenih informacij in storitev. Navodila za uporabo so na voljo za prenos in lahko dostopate do spletnega orodja za odpravljanje težav ali podporne storitve iz Electroluxa. Lahko celo raziščete informacije o prihajajočih Electroluxovih kuharskih tečajih (na voljo v določenih državah).