PRIROČNIKI ZA NAKUP

Poiščite idealen zamrzovalnik zase

Prostor

Ponujamo tako visoke zamrzovalnike kot tudi modele, ki se namestijo pod kuhinjski pult, in tudi skrinje za shranjevanje v velikem obsegu.

Standardni stoječi zamrzovalniki nudijo enostavno organizacijo in največjo kapaciteto hrambe.

Podvgradni zamrzovalniki so približno enake velikosti kot pomivalni stroji in se enostavno namestijo pod kuhinjski pult standardne višine.

Zamrzovalne skrinje imajo pokrov namesto vrat in so odlične za zamrzovanje živil na veliko.

Višina, širina in globina se lahko razlikujejo. Oglejte si celoten nabor modelov in poiščite velikost, ki se najbolje prilega vašemu domu.

Kapaciteta

Koliko zamrzovalne kapacitete boste potrebovali? Tukaj je preprost način, kako oceniti kapaciteto zamrzovalnika v smislu polnih vrečk z živili:

93 litrov – 5 vrečk z živili

200 litrov – 11 vrečk

387 litrov - 20 vrečk

Profesionalni nasvet: Za enostavno hrambo večjih predmetov poiščite MaxiBox predal in FlexiSpace notranjost.

Odmrzovanje

Ne odmrzujte ročno, premislite o zamrzovalniku s funkcijo samodejnega odmrzovanja.

Modeli s samodejnim odmrzovanjem učinkovito preprečujejo kopičenje zmrzali in ohranjajo prvoten okus in teksturo vaše hrane ter preprečujejo nastajanje ledenih kristalov.

Z Electroluxovim NoFrostom boste uživali ob visokozmogljivem zamrzovalniku, ki ne potrebuje ročnega odmrzovanja.

Temperatura

Vzpostavite nadzor nad klimo v svojem zamrzovalniku – poiščite naslednje funkcije

Optimalna temperatura: Electroluxov sistem natančnega zamrzovanja ohranja stalno temperaturo v vsakem predalu, tako da vaša hrana ostane sveža dlje časa.

Ekspresno zamrzovanje: Electroluxova funkcija FastFreeze skoraj takoj zamrzne vaša živila, s čimer ohrani njihov okus, barvo in hranilno vrednost.

Opozorilo visoke temperature: opozorilni signal visoke temperature vam posreduje opozorilo o odprtih vratih oz. dvigu temperature v notranjosti aparata.

Energetska učinkovitost

Vsi zamrzovalniki imajo energetsko učinkovitost od A+++ (največja učinkovitost) do G (najmanjša učinkovitost). Če izberete zamrzovalnik z oceno A+ in več, boste prihranili pri energiji. Za primerjavo: zamrzovalnik z oceno A++ ima večjo energetsko učinkovitost v primerjavi s hladilnikom z oceno A+ za kar 21 %.

Profesionalni nasvet: Zmanjšajte porabo energije tako, da zamrzovalnik postavite stran od aparatov, ki oddajajo toploto, kot npr. radiatorji in pečice.

Izberite svoj aparat

Če iščete zamrzovalnik z natančnim upravljanjem temperature, fleksibilno hrambo in brezhibnim delovanjem, ima Electrolux idealen zamrzovalnik za vas.