PRIROČNIKI ZA NAKUP

Najdite idealne kuhinjske pripomočke

Gurmanska kuharska garnitura

Trpežna kuharska garnitura z odlično učinkovitostjo za vašo indukcijsko ploščo. Oglejte si naše večnamenske gurmanske zbirke večjih posod, ponev in loncev, ki so bile narejene z ujemajočim vrhunskim dizajnom. Zaradi trislojne aluminijaste sredice in zunanjega sloja iz magnetne pločevine je posoda optimizirana za indukcijsko kuhanje, primerna pa je tudi za vse vrste grelnih plošč. Primerno tako za pomivalni stroj kot tudi za pečico do 250 °C.

Osnove za parno pečico

Izboljšajte svoje kuhanje na pari s pristnimi pripomočki, ki so bili narejeni za Electroluxove parne pečice.

Kuhajte s čisto paro

Oprema za kuhanje s paro vsebuje pladnje iz nerjavečega železa; primerni so za vse vrste sestavin, od zelenjave do rib in divjadi. Drobne reže odstranijo odvečno vodo, zaradi česar lahko kuhate s čisto paro za popolne rezultate. Posode lahko preprosto pomijete v pomivalnem stroju.

Imate pečico z funkcijo SousVide?

Odločite se za naše profesionalne vakuumske vrečke, ki so zelo uporabne pri kuhi Sous Vide pri temperaturah do 120 °C, in okusite tiste okusne jedi, ki jih ni mogoče pripraviti z drugimi kuharskimi tehnikami.

Za popotnika

Azijskega: Žar plošča za indukcijo ima dovolj prostora za pripravo jedi, katerih okusi so vzeti po ulični hrani Daljnega vzhoda. Z našim posebnim vokom za indukcijo lahko hitro zavrete oz. popražite hrano. Idealno tudi za serviranje.

Italijanskega: komplet za pico vam omogoča pripravo pice in fokače z enako hrustljavostjo, kot če bi ju pripravili v profesionalni pečici. Z našim nastavkom za testenine lahko zavrete in odcedite špagete al dente.

Panameriškega: ne glede na to, ali vam ustreza hrana z žara ali pečena morska hrana, je žar plošča Plancha  zanesljiva izbira za pripravo pečenih jedi na prostem.

Čiščenje

Za vašo ploščo: vitrokeramična plošča odstrani ostanke zažgane hrane in premaže vašo keramično ploščo z zaščitnim premazom, kar omogoča lažje čiščenje v prihodnje.

Za vašo pečico: čistilo za pečice vam bo prihranilo napore drgnjenja in odstranilo vse ostanke. Zelo učinkovito in nestrupeno.

Za vašo parno pečico: komplet čistil za parno pečico vam bo v pomoč pri čiščenju in odstranjevanju vodnega kamna vaše parne pečice ter vzdrževanju brezhibnega stanja. 

Za vašo mikrovalovno pečico: naše nestrupeno čistilo za mikrovalovne pečice lahko razpršite v notranjosti in zunanjosti pečice ter tako odstranite madeže in vonjave.

Izberite vaše pripomočke

Ko poleg naprav potrebujete še profesionalna orodja za kuhanje, vam Electrolux ponudi visokokakovostne dodatke.