Vaš vodič za dodatake za sesanje

Zadnjič posodobljeno 11. 05. 2020 12:34

Se že sprašujete, kakšne so vse tiste krtače, ki jih dobite s sesalnikom? Pozdravite svoje nove najboljše prijatelje saj so namenjeni lažjemu delu pri številnih običajnih nalogah čiščenja gospodinjstva.


Electrolux 3 v 1 nastavek

Nekateri naši sesalniki so z enim nastavkom. Vendar ne bodite vznemirjeni - to je švicarski nož, dodatek za sesanje. V enem ima tri orodje - orodje za prah, orodje za ozke odpritne, nastavek za tkanino. Nudi vam vso pomoč, ki jo potrebujete, da vaš dom ostane brezhiben. Toda za kaj so?


Orodje za prah

Začnimo z nastavkom za prah. To je popolen dodatek za dosego nekaterih bolj nerodnih področij. Z mehkimi ščetinami je idealno za odstranjevanje prahu z oken, senčnikov, okenskih plošč itd. Uporabite ga lahko tudi za prah pohištva in drugih predmetov ali predmetov, ki se zlahka opraskajo.


Nastavek za sesnje ozkih odprtin

Kot ste morda uganili po imenu, je nastavek za sesnje ozkih odprtini, kjer drugi nastavki ne morejo doseči. Idealen je za čiščenje v kotih, okoli radiatorjev in celo med blazinami kavča.


Nastavek za tkanine

Nastavek za tkanine bo omogočilo vašim blazinam dal izgled, kot novo. Z nastavkom se bo dvigal prah, umazanijo in dlake z vseh tekstilnih površin in tako vse posesal.

Za naročilo nastavkov, filtrov...dodatkov se obrnite na klicni center Electrolux tel. št.: 01 / 24 25 730