Očistite za vašim hišnem ljubljenčku

Zadnjič posodobljeno 28. 04. 2020 15:03

Obožujemo hišne ljubljenčke. Nič ni podobno ljubezni do človekovega najboljšega prijatelja - edini minus je stalno čiščenje pasjih dlak. Če imate svetlo obarvana tla in pasmo, ki izpušča dlake se težave samo množijo. No kaj pa, če obstaja nekaj preprostih trikov za čiščenje dlake hišnih ljubljenčkov?


Nastavki za sesalnike za dlako hišnih ljubljenčkov

Pri čiščenju pasjih dlak je odvisno od nastavkov. Uporaba navadne krtače sesalnika ne bo prinesla želenih rezultatov - zlasti za stvari, kot so kavči in težko dostopna območja.1. Mini turbo nastavek

Zmogljiv vrtljiv valj z kratčo za maximalno nabiranje dlačic in vlaken. Zasnovan za težko sesanje površin, kot so stopnišča, pohištvo in avtosedeži.


2. Krtača za občutljive površine

Krtača za občutljive površine je zasnovana tako, da učinkovito odstrani dlake hišnih ljubljenčkov z vsega tekstilnega pohištva.Robčki za sušilni stroj

Nimate pri roki sesalnika ali dostop do nastavkov za hišne ljubljenčke? No robčki za sušilni stroj so vaš najboljši prijatelj pri odstranjevanju dlak hišnih ljubljenčkov s katere koli površine. Morda ne bodo očistili celotne vaše hiše, toda ko ste v stiski, so fantastični. Statična elektrika pomaga, da privabijo dlako hišnih ljubljenčkov. V nekaj sekundah očistite oblačila, stol, mizo. kot čarovnija.

Za naročilo robčkov za sušilni stroj, nastavkov... se obrnite na klicni center Electrolux tel. št.: 01 / 24 25 730.