Preprosto vzdrževanje – s pomočjo pametnega telefona

Zadnjič posodobljeno 14. 04. 2022 11:04

Za najboljšo zmogljivost in daljšo življenjsko dobo vašega pomivalnega stroja je pomembno, da zanj redno skrbite. Electrolux poskrbi, da je ta proces intuitiven in preprost.

Z uporabo aplikacije My Electrolux Kitchen preko funkcije QuickSelect, ki je povezana na brezžično omrežje, lahko med drugim spremljate porabo elektrike, prejemate opozorila glede vzdrževanja ali pa shranite svoje najljubše nastavitve. Ko ste povezani, je optimalno vzdrževanje stroja v vaših rokah.


Vzdrževanje stroja

Preko aplikacije My Electrolux Kitchen boste prejeli obvestila glede vzdrževanja stroja (ne za pršilno ročico ali čiščenje filtrov). Ko obvestilo prejmete, le sledite navodilom na paketu za čiščenje, kot je prikazano v spodnjem videoposnetku.


Čiščenje filtra

Redno čiščenje filtra v pomivalnem stroju je zelo pomembna, a preprosta naloga, ki vam bo vzela le nekaj minut. Oglejte si videoposnetek in spoznajte nekaj korakov, s katerimi boste poskrbeli, da bo vaš stroj deloval brez težav.


Čiščenje pršilne ročice

Ko obe pršilni ročici odstranite (zgornjo in spodnjo) iz stroja, ju lahko preprosto očistite. Kot je prikazano v videoposnetku, lahko z nekaj preprostimi koraki zagotovite neoviran pretok vode in zmogljivost.


Čiščenje gumijastega tesnila

Čiščenje gumijastega tesnila okoli vrat vašega stroja vam bo vzelo le minuto ali dve. Oglejte si videoposnetek in spoznajte, kako lahko z navadno krpo odstranite vso umazanijo, ki preprečuje, da bi vaš stroj deloval optimalno.


Eco Feedback

Funkcija Eco Feedback je odličen način za spremljanje porabe vode in elektrike vašega pomivalnega stroja. Aplikacija My Electrolux Kitchen vam omogoča, da prilagodite vsak cikel pomivanja, in vas vodi do bolj učinkovitih in trajnostnih izbir. Pregleden prikaz na vašem pametnem telefonu pa vam kaže, koliko časa bo trajal vsak cikel pomivanja, in se bo dinamično posodobil z vsakim pomikom drsnika QuickSelect.


Spremljanje in upravljanje na daljavo

Ko svoj pomivalni stroj povežete z aplikacijo My Electrolux Kitchen, lahko neomejeno upravljate njegove funkcije. Spremljanje in upravljanje na daljavo vam omogoča, da spremenite izbor programa, čas pomivanja ali priročno izberete priljubljene nastavitve preko svojega pametnega telefona. Dostop do vseh funkcij omogočajo uporabniku prijazne ikone in enostavno berljivo besedilo.


Obvestila in alarmi

Za pravilno vzdrževanje pralnega stroja morate vedeti, kdaj potrebuje vašo pozornost. Zahvaljujoč povezljivosti z brezžičnim omrežjem in aplikaciji My Electrolux Kitchen, proces vzdrževanja ni več skrivnost. Na svoj pametni telefon boste prejeli obvestila, ko se vaš rezervoar za izpiranje ali sol izprazni, in opozorila za nujne težave, kot je puščanje vode. Zagotavljanje najboljše zmogljivosti vašega pomivalnega stroje je zdaj veliko lažje.


Electroluxove storitve

Tako kot pri vseh ostalih gospodinjskih aparatih Electrolux vam nudimo nadaljnjo pomoč in dodatno opremo preko Electroluxovih storitev. Ta zavihek, ki ga najdete na pametnem telefonu v aplikaciji My Electrolux Kitchen, vam omogoča, da kupite izdelke za vzdrževanje svojega stroja preko spletne trgovine, poiščete pomoč za reševanje težav, prenesete navodila za uporabo ali stopite neposredno v stik z nami.

Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.