Oblačila ohranite nepremočljiva

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:45

Posebej izdelani cikli Electrolux na naših pralnih strojih in sušilnih strojih delujejo sinhronizirano, da obnovijo zaščito vaših oblačil. Postopek čiščenja je brezhiben in preprost, tako, da lahko dlje uživate v oblačilih na prostem.


1. Kako obnoviti nepremočljiva oblačila

Pomembno je, da operete vodoodbojna oblačila, saj se bodo sposobnosti dihanja sčasoma poslabšale. Najprej izpraznite žepe, jih zadržite, zaprite vse žepe in lopute.


2. Izberite svoj detergent pametno

V desni predal (1) dodajte tekoč detergent in vodoodbojno sredstvo v predel za mehčanje tkanine (2), da v zadnjo izpiranje vnesete ali obnovite vodoodbojnost oblačilu. Izogibajte se uporabi praška, mehčalca ali belila.


3. Program za zunanjo obrabo

Pralni stroj nastavite na Outdoor program. Če na pralnem stroju nimate programa za zunanjo uporabo, poskrbite, da boste v cikel dodali dodatno izpiranje.


4. Suši se

Nato lahko jakno neposredno postavite v sušilni stroj s pomočjo našega posebnega programa Outdoor. Kombinacija dveh elementov: prava temperatura in čas obnavljata vodoodbojnost.


Vrnite oz. ohranite tkanino z novim in inovativnim programom na prostem DelicateCare System

Z našim sistemom DelicateCare ohranjamo in obnavljamo vodoodbojnost vaše posebne tkanine, ki je boljša od sušenja na zraku. DelicateCare prilagaja temperaturo in gibanje bobna, da zaščiti tkanine pri zunanji obrabi in tako poskrbi, da dobijo ravno pravšnjo količino toplote.