Kako povezati pralni stroj AutoDose

Zadnjič posodobljeno 15. 11. 2021 13:47


Navodila za uporabo aplikacije My Electrolux Care za uporabo povezljivosti

1. Zaženite aplikacijo My Electrolux Care. Izberite državo (CRO ali UK, delamo na odpravljanju težav, da bo aplikacija (Android) v SLO jeziku začela čim prej delovati) in jezik. Ustvari račun. Odprite zavihek Naprave. (Zavihek "Naprave" je v zgornjem meniju (Android) ali spodnjem meniju (iOS.)

2. Tapnite ikono +, da dodate izdelek.

3. Izberite vrsto izdelka, ki jo želite povezati.

4. Poskrbite, da bo ime in geslo domače omrežje pripravljeno.


5. Vklopite WiFi na napravi. Če želite omogočiti WiFi na napravi, preverite razdelek Nastavitev povezave WiFi v priročniku za uporabo.

Navodila za začetek so splošna, vendar določeni koraki veljajo samo za Apple iOS in Android OS.

6A. Priključite WiFi svoje naprave. Pritisnite gumb Domov, da zaprete aplikacijo.

6B. Pojdite na Nastavitve v iOS-u in odprite WiFi. Povežite se z omrežjem AJ_ * in se vrnite v aplikacijo My Electrolux Care.7. Aplikacija se poveže z vašo napravo.

8. Izberite omrežje, s katerim se bo naprava povezovala, in vnesite geslo.

9. Ko je omrežje konfigurirano, lahko napravi poimenujete ime.

Čestitamo, zdaj ste povezani in lahko začnete uporabljati aplikacijo My Electrolux Care z vašim aparatom!


Pripravite se s pipo

Mehka svilena bluza, ki se počuti senzacionalno. S povezano aplikacijo My Electrolux Care je za vse poskrbljeno na pravilen način. Preprosto povežite svojo aplikacijo s strojem za pametnejši in hitrejši način nege. Strokovni svetovalec s pipo predlaga najboljše programe za vaša oblačila, naša inovativna tehnologija pa čisti celo volnena oblačila, oblačila na prostem, svile, delikatesne predmete in pralne izdelke. In še bolje, ni treba brati nalepk za nego, ker je to naša naloga.


Predal AutoDose

Za najboljše rezultate priporočamo uporabo detergenta in mehčalca v predelkih AutoDose. Vedno lahko uporabite ročne predelke za posebne detergente.

Do dodatnih konfiguracij predala lahko dostopate prek aplikacije, kot je način povezave , kjer lahko uporabite isti detergent v obeh predelkih in s tem zmanjšate, kako pogosto morate ponovno napolniti detergent.


Obvestila

Ko ste povezani, vas bo aplikacija obvestila, kdaj je čas, da napolnite oddelke detergenta in mehčalca, tako da vas nikoli ne zmanjka.


Kako uporabljati stroj AutoDose s kompaktnim detergentom


Kako uporabljati stroj AutoDose s super kompaktnim detergentom