Kako oprati oblačila za vadbo

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:46

Priporočamo vam, da uporabite program Sport, saj je za športna oblačila natančno nastavljen, tako da jih bolj učinkovito opere. Pazite, da izberete pravi detergent, ki je priporočljiv posebej za odstranjevanje močnih madežev in odpravljanje vonjav.


1. Odstranjevanje madežev znojnic

Bombažni majice absorbirajo veliko več vlage, zato cenijo malo dodatne nežne ljubezni in nege. Obrnite jih navznoter in na območje pod pazduho nalijte tekoč detergent. Naj se namaka približno 30 minut, nato sperite pri najvišji temperaturi, ki jo omogoča nalepka.


2. Športni program

Uporabite program Šport v pralnem stroju in sušilnem stroju *. Če nimate programa Sport, je cikel Synthetic zelo podoben. Bodite prepričani, da dodate dodatno izpiranje, če so oblačila močno umazana. Pri sušenju obvezno ločite bombaže od sintetike, saj drugače absorbirajo vlago.

* Samo na izbranih izdelkih


3. Kako ohraniti svežo telovadnico svežo

Med vadbo naj bo torba za telovadnico sveža. Če v torbi pustite nekaj servetov za sušilni stroj, bo med vadbo dišalo in svež občutek. Nikoli ne puščajte oblačil po vadbi v torbi. Spravite jih čim prej, tudi če jih nameravate pozneje oprati.


Očistite in negujte svojo obleko

Naš sistem UltraCare neguje vaše športne obleke, saj jih čisti. Za razliko od drugih strojev, ki mešajo mehčalec in mehčalec v bobnu, jih naš ekskluzivni sistem predhodno meša, preden se voda celo dotakne oblačil, da se omogoči mehkejše in bolj nežno čiščenje.