Kako oprati kavbojke

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:42

Odličen par kavbojk je več kot nujna tkanina za v omaro to je naložba. Če jim daste pravo mero ljubezni in nege, bodo vaše kavbojke s starostjo postale boljše in boljše.


1. Kako oprati kavbojke, ne da bi zbledelo

Bodite prepričani, da ločite kavbojke od belih ali drugih obarvanih oblačil, ker lahko razbelijo barvo tkanine. Kadar je mogoče, uporabite naš program kavbojk na pralnih strojih, ki je popoln za vse vrste kavbojk.


2. Pranje novih kavbojk - preverite nalepko za nego

Nekateri proizvajalci priporočajo, da prvo pranje opravite ročno: kavbojke obrnite navznoter, v vodo nalijte majhno količino tekočega detergenta in pustite, da se namakajo vsaj 45 minut, občasno pa jih nežno razmažite. Nato temeljito sperite s hladno vodo in jih obesite, da se posušijo.


3. Detergent za kavbojke

Bodite prepričani, da svoje kavbojke negujte s pravim detergentom. Našli boste veliko detergentov, ki so posebej oblikovani za barvna oblačila. Tekoči detergenti ali kapsule za perilo najbolje razumejo kavbojke, saj so po barvi nežnejše.


Očistite in negujte kavbojke

Naš sistem UltraCare neguje vaše kavbojke, saj jih čisti. Za razliko od drugih strojev, ki detergent in mehčalec mešajo v bobnu, jih naš ekskluzivni sistem predhodno meša, preden se voda celo dotakne oblačil, da se omogoči mehkejše in bolj nežno čiščenje.