Kako oprati jopiče in puloverje

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 07:41

Če boste dobro skrbeli za svoja oblačila s perjem (prešite zimske jakne) bodo one tudi za vas poskrbele. Dodajanje kroglic za sušenje v boben naših sušilni strojev PerfectCare preprečuje, da bi se perje združilo v vogalih jakne. Tako lahko ostanete udobno na toplem.


1. Uporabljajte nizke temperature za navzdol

Bodite prepričani, da umivate v mlačnem, nežnem ciklu in nastavite stroj na en dodatni cikel izpiranja, da odstranite sled detergenta.

Za več informacij in naročilo Electrolux kroglic za sušilni stroj se obrnite na klicni center: 01 / 24 25 730


2. Pranje blazin, odej in jopičev v pralnem stroju

Za najboljše suho uporabite program volne. Če ima vaš pralni stroj program za volno - izberite dolg cikel pri srednji temperaturi in uporabite sušilne kroglice, da zagotovite, da je svetloba puhasta in diši. Ne jemljite ga, dokler ni 100% suh.


3. Zaščitite površino navzdol jopiča

Pletenje navzdol ločite od drugih oblačil s praznimi žepi, zaprtimi velkro jezički in zadrgami, da se izognete površinskim poškodbam.


3DSense tehnologija za natančno sušenje

CycloneCare s tehnologijo 3DSense z vašo garderobo obravnava izjemno skrb. Bere vlago globoko v oblačilih, s senzorji za zaznavanje vlage 5 centimetrov globoko v oblačilih. Ko tradicionalni sušilci kažejo, da je suknjič suh, 3DSense nadaljuje, dokler se celo debela slojna oblačila natančno ne posušijo - ni potrebno dodatno sušenje na zraku. Tako jakna ohranja videz in daje do 30% višjo toplotno izolacijo, podobno sušenju na zraku - občasno nežno ravnajte z vsemi vašimi tkaninami.