Sprednja plošča / vrata pečice se segrejejo

Zadnjič posodobljeno 2. 02. 2022 14:55

Toplota, ki nastane v pečici, se širi na vse dele aparata, vključno z deli, ki se jih med vsakodnevno uporabo običajno dotika. To je naravni pojav. Temperatura se zdi različna, odvisno od materiala. Na primer, steklo in kovina sta bolj vroča kot dotik plastike.

Sprednja plošča se prav tako segreje vsakič, ko se odprejo vrata pečice, saj toplota iz pečice dvigne temperaturo kuhalne plošče.

Upoštevajte, da temperatura sčasoma narašča. Z drugimi besedami, dlje kot je pečica vklopljena, toplejši bodo deli naprave.

Zaradi varnosti otroci med delom ne bi smeli stati v bližini pečice / peči. Glejte navodila za uporabo.

Temperatura prednje plošče je lahko do 60 ° C višja od sobne temperature. Na primer, ko je sobna temperatura 20 ° C, se plošča lahko segreje na 80 ° C.

V primeru steklene plošče pečice je lahko temperatura sprednje plošče do 65 ° C višja od sobne temperature. Na primer, ko je sobna temperatura 20 ° C, lahko stekleno ploščo segrejemo na 85 ° C.

V skrajnih primerih se obrnite na naš klicni center na tel:+38612425730 in se prepričajte, da vas obišče pooblaščeni servis.

Naročite serviserja
Naročite serviserja

Ali imate težavo, ki jo ne morete odpraviti sami? Dogovorite se za termin prihoda enega od naših pooblaščenih serviserjev.