Skrivnost do popolnih jedi je tehnika sous-vide!

Zadnjič posodobljeno 14. 04. 2022 12:23


Kaj je sous-vide? Izraz sous-vide (izgovorjeno su-vid) pomeni »pod pritiskom« in z njim poimenujemo francosko tehniko kuhanja, ki vključuje preprost proces vakuumskega zaprtja sestavin v vrečko, ki jo nato položimo v vodno kopel.

Vaša pečica Electrolux SteamPro ta proces še olajša in vam omogoča, da to tehniko uporabite, ne da bi vam bilo treba položiti vakuumsko zaprte vrečke v vodno kopel. S pomočjo svoje pečice Electrolux SteamPro lahko vedno uporabite tehniko sous-vide in pripravite hrano do točno želene stopnje zapečenosti.

Na način lahko preprosto kuhate tudi vi!

Kaj če bi vam povedali, da lahko s pomočjo funkcije sous-vide svoje pečice Electrolux Steam Pro preprosto kuhate tako kot profesionalni kuharji?

Excusez moi!? Tako je! Le sledite naslednjim korakom in vaša pečica Electrolux SteamPro vam bo pomagala do profesionalnih rezultatov s pomočjo tehnike sous-vide brez napora.

Korak #1

Sestavine položite v plastično vrečko in jo vakuumsko zaprite.

Korak #2

Hrano postavite v pečico Electrolux SteamPro.

Korak #3

Izberite ikono za tehniko sous-vide »SV«.

Korak #4'

Izberite želeno temperaturo.

Korak #5

Izberite “Start”.

Korak #6

Uživajte!

Ne le da vam kuhanje s tehniko sous-vide zagotavlja neverjetno slastne jedi, ki ne izgubijo okusa ali sočnosti, ampak prav tako pomaga sestavinam ohraniti vsa hranila. Naj vam vaša pečica Electrolux SteamPro pomaga do preprostega kuhanja s tehniko sous-vide in doslednih rezultatov vsakič, ko želite pripraviti okusno jed.