Oživite svoje ostanke s paro

Zadnjič posodobljeno 24. 09. 2021 08:43

Ogrevajte in oživite svoje ostanke, ne da bi jih izsušili. Hrane nikoli ne zapravite, če imate parno pečico.Pregrevanje ostankov

Če menite, da je segrevanje ostankov dolgočasno ali blazno, premislite še enkrat. Nikoli ne zapravljajte hrane, če imate pri roki parno pečico. Para bo hitro segrela vaše ostanke, ne da bi jih izsušila. Nekatere parne peči imajo celo poseben program za to, na parnih pečicah Electrolux se imenuje "parna regeneracija". Kako dolgo segrevamo hrano v parni pečici? Odvisno je, nekaj napotkov pa spodaj.
Srednja Vlažnost

Recimo, da imate v hladilniku ostanke hrane, če dodate malo pare, bo ta hrana zopet nova kot dejstvo, ker se para segreva in doda vlago. Če pa bi uporabljali Full Steam, bi se hrana preveč navlažila in namočila.

Polna para

Ne odvrzite starih testenin ali riža, polna para je odlična za oživitev - dobro deluje tudi s kuhanim krompirjem. Testenine, riž in krompir ponavadi, da se med počivanjem v hladilniku nekoliko izsušijo, para bo hrani dodala vlago.

Odlično se obnese tudi pri ponovnem segrevanju zelenjave v pari, le pred serviranjem jih položite na pladenj in kuhajte s polno paro. Samo nekaj minut bo trajalo in spet bodo popolni.

 

Odličen okus je olajšal

Naše pečice s SteamBoostom ponujajo tri stopnje pare. Namenski programi za peko in praženje ter en program s samo paro za nove ravni okusa, hrustljavosti in vlažnosti.

Odkrijte naše peči SteamBoost