Naj ostanki dobijo okus sveže skuhane hrane

Zadnjič posodobljeno 16. 01. 2023 12:32

Zahvaljujoč parni regeneraciji, bodo ljudje imeli veliko besed o vaših ostankih hrane... na primer okusno, slastno in odlično!

Popolnoma razumemo, da vas ostanki hrane običajno ne vznemirjajo. Ko ste jed jedli prvič, je izpolnila vse sanje vaših brbončic. Toda zdaj je že včerajšnji obrok... kaj pa, če bi bila lahko vaša hrana enako okusna, kot ko ste jo jedli prvič? S funkcijo parne regeneracije naših parnih pečic Electrolux je to mogoče.

Parna regeneracija vam omogoča, da pogrejete hrano in ohranite njen najboljši okus, saj para preprečuje, da bi se površina posušila, hkrati pa ne dopusti, da bi postala razmočena. Tako vaša pogreta jed ponovno dobi svež okus. 

Parna regeneracija vam omogoča, da pogrejete hrano neposredno na krožniku. Preprosto izberite nastavitve->posebni programi-> parna regeneracija. Lazanjo na primer postavite na 2. položaj rešetke in jo pustite v pečici približno 15–20 minut. Nato pa uživajte v ostankih hrane, kot da bi bila pravkar pripravljena.

Ko uporabljate parno regeneracijo ali na splošno pogrevate ostanke hrane, ne pozabite, da različne vrste hrane potrebujejo različno količino časa, da so temeljito pogrete in pripravljene za uživanje. Perutnino in drugo meso moramo na primer greti dlje kot zelenjavo. Upoštevajte ustrezen čas gretja glede na živilo, ki ga kuhate, da boste lahko vedno varno uživali v ostankih hrane in njihovem odličnem okusu.