Polnovredna, hrustljava in hranljiva zelena - parna pečica naredi zdravo prehrano lažjo in okusnejšo.
Zelena in zdrava
Zakaj je zelenjava na pari boljša? Tako preprosto, hitro in zdravo kuhamo zelenjavo v parni peči. Zakaj je kuhanje na pari zdravo? Para ne izsuši zelenjave nobenega okusa ali prehrane, zato dobite tako okusen in zdrav rezultat. Ker je vročina konstantna, zelenjava v pari ne razpade tako enostavno, zato brokolija ne bo več drobil. Tu so trije preprosti recepti za kuhanje zelenjave na pari - pojdite in poglejte, kateri je vaš najljubši!
Cvetača z limono, črnim poprom in olivami
- Cvetačo nalomite na cvetlice in jih položite na perforiran pladenj za pečico.
- polna para 100 ° C približno 3-5 min, odvisno od velikosti. (Še vedno bi se morali zmečkati.)
- Vzemite in zmešajte v skledi z naribanim limonino lupinico, limoninim sokom, zdrobljenim črnim poprom, sesekljanimi črnimi olivami in morsko soljo. Postrezite toplo ali hladno.
Zeleni šparglji z obritim parmezanom in olivnim oljem
- Spodnje 3 cm šparglje obrežite in olupite ter jih položite na perforiran pladenj za pečico.
- Polna para 100 ° C približno 2-4 min, odvisno od velikosti.
- Odstavite in pokapljajte z olivnim oljem, potresete z morsko soljo in na vrhu položite veliko britja parmezana. Postrezite toplo ali hladno.
Brokoli z ingverjem, sojino omako, arašidi in sezamovimi semeni
- Brokoli razdelite na cvetlice in jih položite na perforiran pladenj za pečico.
- Full Steam 100 ° C približno 3-5 min, odvisno od velikosti.
- Vzemite in zmešajte v skledi s fino naribanim ingverjem, japonsko sojino omako, opečenimi arašidi, sezamovim oljem in opečenimi sezamovimi semeni. Postrezite vroče.
Hrustljava, zlato rjava in popolnoma vlažna
V pečicah SteamCrisp se redna toplota kombinira s paro, da postanejo vaše jedi hrustljave in zlato rjave barve na zunanji strani, medtem ko so v notranjosti vlažne, nežne s hranili in okusa popolnoma ohranjene.