CookView® – kako uporabljati kamero na vaši pečici Electrolux

Zadnjič posodobljeno 8. 11. 2023 14:37

CookView® na telefonu v roki

Spremljajte, kaj se dogaja v vaši pečici, tudi kadar vas ni v kuhinji s pomočjo funkcije CookView®. Vgrajena kamera v vaši pametni pečici vam bo pomagala do vedno znova popolnih rezultatov – celo na daljavo. Ta funkcija je na voljo pri izbranih modelih pečic Electrolux.


Kaj je funkcija CookView® in zakaj jo uporabljati?

Kamera je vgrajena v ročaj vrat pečice in je obrnjena proti notranjosti pečice. Omogoča vam, da spremljate, kako napreduje kuhanje, ne da bi morali stopiti do pečice, odpreti vrata in pogledati hrano. Ta funkcija je kot nalašč za situacije, ko želite zapustiti kuhinjo in hkrati spremljati, kako se peče vaša jed in kdaj bo ravno prav zapečena.


Kako uporabljati kamero v pečici CookView®

Kaj potrebujete:

1. Preverite, ali imate na pametnem telefonu nameščeno aplikacijo Electrolux in je ta povezana z vašo pečico. Če pečice še niste povezali z aplikacijo, najprej storite to.

2. Prepričajte se, da je pečica povezana z brezžičnim omrežjem.

Kako dostopati do kamere:

Začnite kuhati kot običajno. Med kuhanjem lahko do kamere dostopate prek aplikacije. Tam boste videli prenos kuhanja v živo.


Namigi in nasveti


  • Fotografijo s kamere lahko shranite, delite z drugimi in posodobite pogled kamere. Vse te funkcije so na voljo, ko je aktiviran pogled kamere.
  • Če je vaša kuhinja zelo svetla, lahko odsevi na steklu vrat pečice omejijo pogled kamere. V tem primeru uporabite priloženo varovalo za kamero, s katerim lahko preprečite odseve in izboljšate kakovost slike. Varovalo za kamero namestite med steklo vrat in ročaj v sredinski položaj. Daljše kaveljčke prislonite na steklo, krajše pa na hrbtno stran ročaja.
  • Če slika iz kamere ni povsem vidna v aplikaciji, preverite, ali je kamera oz. ročaj vrat pokrit in ali je pečica povezana z brezžičnim omrežjem. Če težava nastaja zaradi brezžičnega omrežja in je ni mogoče odpraviti, premaknite usmerjevalnik brezžičnega omrežja čim bližje pečici ali pa namestite ojačevalnik signala brezžičnega omrežja.


Za več informacij o svojem specifičnem modelu pečice preverite uporabniški priročnik. Uporabniški priročnik lahko najdete tukaj.

Zdaj ko veste vse o funkciji CookView®, vas morda zanima več o tem, kako uporabljati aplikacijo Electrolux skupaj z vašo pametno pečico.