Simboli in funkcije na kuhinjski napi Electrolux

Zadnjič posodobljeno 25. 04. 2024 07:03

Kuhinja z napo Electrolux

Vaša kuhinjska napa Electrolux ima vrsto nastavitev in funkcij, ki vam pomagajo, da jo karseda izkoristite.  

Kuhinjske nape Electrolux imajo različne nastavitve in funkcije. Prav tako se lahko pri različnih modelih njihova imena in simboli razlikujejo. V uporabniškem priročniku preverite, kaj velja za vaš specifičen model. 

Nastavitve hitrosti

Prva hitrost 
Nizka stopnja odzračevanja za segrevanje hrane in kuhanje s pokrito posodo. 

Druga hitrost
Srednja stopnja odzračevanja za kuhanje s pokrito posodo na več kuhališčih ali gorilnikih za nežno cvrtje.  
Tretja hitrost
Visoka stopnja odzračevanja za kuhanje in cvrtje velikih količin hrane brez pokrova ter kuhanje na več kuhališčih ali gorilnikih. 

Maksimalna hitrost motorja 

Maksimalno odzračevanje, ki deluje 5 minut, za kuhanje in cvrtje velikih količin hrane brez pokrova. Po izteku časa napa samodejno nastavi prej nastavljeno stopnjo hitrosti. 

Intenzivna hitrost 
Naša najbolj intenzivna nastavitev odzračevanja* – deluje 5 minut za kuhanje in cvrtje velikih količin hrane brez pokrova. Po izteku časa napa samodejno nastavi prej nastavljeno stopnjo hitrosti.  

* Ta nastavitev nudi višjo hitrost kot nastavitev »Maksimalna hitrost motorja«
Breeze
Tiho odstrani dolgotrajne vonjave in paro po kuhanju. Zrak čisti in med delovanjem oddaja zelo nizko raven hrupa. Samodejno se izklopi po eni uri.  

Dobro je vedeti
Namenjeno uporabi po končanem kuhanju. Za preprečitev nenamerne uporabe nape 30 sekund ne boste mogli ponovno vklopiti, potem ko se izklopi.  

Druge funkcije

Hob2Hood®
Brezžično poveže vašo kuhalno ploščo z napo prek infrardečega signala. Ko začnete kuhati, se hitrost ventilatorja nape uravnava glede na izbrane nastavitve kuhanja na kuhalni plošči.

Spoznajte, kako uporabljati funkcijo Hob2Hood®.
Luč 
Prižgite in ugasnite luči. 

Dobro je vedeti
Luč nape deluje neodvisno od drugih funkcij nape.
Indikator filtra
Opozori vas, kdaj filter oz. filtri potrebujejo vzdrževanje. Za podrobnosti o delovanju indikatorja na svojem modelu preverite uporabniški priročnik.

Spoznajte, kako očistiti filtre.


Rezervni deli & dodatni pribor
Rezervni deli & dodatni pribor

Poiščite original rezervne dele za Vaš aparat. Prosimo vas, da se za več informacij in pomoč obrnite na naš Klicni center na tel. št: 012425730