Napišite oceno, registrirajte svojo napravo in zadenite nagrado!

Promocijska akcija se začne 7.11.2023. in traja do 31.12.2023. oziroma do razdelitve razpoložljivih daril ali preklica.

Napišite oceno in nam povejte, kaj menite o svojem aparatu Electrolux. Registrirajte svojo napravo in pustite oceno. Prvih 100 potrošnikov osvoji termo skodelico EQUA. Nagrado prejmejo uporabniki, katerih ocena ustreza smernicam za podajanje ocene. Preberite si pogoje in določbe.

Kako podati oceno?

 • Ustvarite svoj uporabniški račun.
  1
  Ustvarite svoj uporabniški račun.

  Odprite uporabniški račun Electrolux, da bi napisali svojo oceno. Odprtje računa omogoča, da pustite komentar, registrirate izdelke in dostopate do najnovejših novic in posodobitev.

 • 2
  Registrirajte svoj produkt.
  Poiščite svoj izdelek v kategoriji izdelkov na vrhu navigacijske vrstice na naši domači strani. Ko najdete svoj izdelek, kliknite povezavo "Napiši oceno".

   

 • 3
  Ocenite izdelek.

  Razkrijte nam svoje mnenje o izdelku. Napišite informacije o svojem načinu uporabe izdelka in o tem, kakšen je izdelek v primerjavi s prejšnjimi kupljenimi izdelki.

NAGRADA

Termo skodelica EQUA

Termo skodelico

Hvala, ker ste si vzeli čas.

Preberite si pogoje in določbe

Smernice za ocene

Pečice

Meso in pekovske izdelke pecite v eni večnamenski pečici ali pa pojdite še korak dlje s parno pečico, ki bo vašim jedem dala sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Kuhalne plošče

Indukcija

Hitrejši način za izjemen okus. Kuhanje na indukciji vam pomaga, da hitreje pripravite bolj okusne jedi. Segreje se hitreje kot katera koli druga vrsta kuhalnih plošč, zaradi natančnega nadzora nad toploto pa lahko praženje takoj preklopi na dušenje.

Pomivalni stroji

Povrnite sijaj svoji posodi in kozarcem, ne glede na velikost vaše kuhinje. Izbirate lahko med tradicionalnimi ali ozkimi pomivalnimi stroji.

Pralni in sušilni stroji

Poiščite najboljši pralni in sušilni stroj zase. Naprava, ki ustreza vašemu urniku. Osvežite svoja oblačila s paro, volno, svilo ter druga občutljiva oblačila pa negujte tako, kot si zaslužijo.

Sesalniki za hitro in enostavno čiščenje

Poiščite popolnega zaveznika za čistočo vašega doma. Electroluxovi sesalniki so idealna rešitev za hitro in enostavno čiščenje.

Klasični, robotski ali palični sesalniki vam bodo pomagali, da bo vaš dom čist in urejen.

Vaše mnenje je za nas pomembno.

Želimo izvedeti, kaj menite o naših izdelkih. Vaši komentarji so zelo dragoceni in nam pomagajo ustvariti naprave, ki jih želite imeti v svojem domu.