Podaj oceno in osvoji termo steklenico vode Equa

Napišite oceno in nam razkrijte svoje mnenje o svoji napravi Electrolux. S poslano oceno za eno od naših naprav boste osvojili Electrolux termo steklenico vode Equa. Pohitite, saj bo Electrolux termo steklenico vode Equa osvojilo le 300 najhitrejših uporabnikov. Electrolux termo steklenico vode Equa bodo osvojili uporabniki, katerih ocena bo ustrezala smernicam za podajanje ocene. Preberite si pogoje in določbe.

Kako posredovati oceno?

 • Izberite svoj izdelek.
  1
  Izberite svoj izdelek.

  Svoj izdelek poiščite v kategoriji izdelkov na vrhu navigacijske vrstice na naši začetni strani. Ko boste našli svoj izdelek, kliknite na povezavo "Napišite oceno". 

 • Ustvarite svoj uporabniški račun.
  2
  Ustvarite svoj uporabniški račun.

  Odprite uporabniški račun Electrolux, da bi napisali svojo oceno. Odprtje računa omogoča, da pustite komentar, registrirate izdelke in dostopate do najnovejših novic in posodobitev.

 • Pošljite svojo oceno.
  3
  Pošljite svojo oceno.

  Razkrijte nam svoje mnenje o izdelku. Napišite informacije o svojem načinu uporabe izdelka in o tem, kakšen je izdelek v primerjavi s prejšnjimi kupljenimi izdelki.

Termo steklenico vode Equa

KAD STIL IN TRAJNOST POSTANE ENA

Steklenica vode, s katero se dobro počutite, dobro izgledate in naredite dobro za planet.

Ta kakovostna steklenica vode iz nerjavečega jekla ponuja dvojno izolacijo, da bo vaša pijača hladna 24 ur ali vroča do 12 ur.

 • Brez BPA
 • 100% vodotesno
 • Visokokakovostno nerjaveče jeklo
 • Volumen: 680ml/23oz.
 • Vakuumsko izolirana z dvojno steno
 • Dodatna bakrena prevleka za boljšo toplotno zaščito
 • Popolna velikost ustnika za kocke ledu
Izvedi več

Hvala, ker ste si vzeli čas

Preberite si pogoje in določbe

Smernice za ocene

Pečice

Meso in pekovske izdelke pecite v eni večnamenski pečici ali pa pojdite še korak dlje s parno pečico, ki bo vašim jedem dala sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Oglejte si pečice

Kuhalne plošče

Indukcija

Hitrejši način za izjemen okus. Kuhanje na indukciji vam pomaga, da hitreje pripravite bolj okusne jedi. Segreje se hitreje kot katera koli druga vrsta kuhalnih plošč, zaradi natančnega nadzora nad toploto pa lahko praženje takoj preklopi na dušenje.

Oglejte si kuhalne plošče

Pomivalni stroji

Povrnite sijaj svoji posodi in kozarcem, ne glede na velikost vaše kuhinje. Izbirate lahko med tradicionalnimi ali ozkimi pomivalnimi stroji.

Oglejte si pomivalne stroje

Pralni in sušilni stroji

Poiščite najboljši pralni in sušilni stroj zase. Naprava, ki ustreza vašemu urniku. Osvežite svoja oblačila s paro, volno, svilo ter druga občutljiva oblačila pa negujte tako, kot si zaslužijo.

Oglejte si pralne stroje

Novi Pure Q9 za čiščenje brez napora

Pure Q9 je naš do zdaj najelegantnejši in najtišji baterijski pokončni sesalnik. Navdihnjen z vrhunsko opremljenimi domovi je Pure Q9 zasnovan tako, da se brezhibno prilega v vsak sodoben urbani dom. Zaradi preproste uporabe in prilagodljivosti te naprave je čiščenje lažje kot kdaj prej.

Oglejte si Pure Q9

Vaše mnenje je za nas pomembno.

Želimo izvedeti, kaj menite o naših izdelkih. Vaši komentarji so zelo dragoceni in nam pomagajo ustvariti naprave, ki jih želite imeti v svojem domu. V samo treh korakih ste lahko srečni dobitnik nove Electrolux termo steklenico vode Equa.