Pošljite svojo oceno. Osvojite brisačo za na plažo.

Napišite oceno in nam razkrijte svoje mnenje o svoji napravi Electrolux. S poslano oceno za eno od naših naprav boste osvojili brisačo za na plažo Electrolux. Pohitite, saj bo brisačo za na plažo Electrolux osvojilo le 250 najhitrejših uporabnikov. Brisačo za na plažo Electrolux bodo osvojili uporabniki, katerih ocena bo ustrezala smernicam za podajanje ocene. Preberite si pogoje in določbe.

Kako posredovati oceno?

 • Izberite svoj izdelek.
  1
  Izberite svoj izdelek.

  Svoj izdelek poiščite v kategoriji izdelkov na vrhu navigacijske vrstice na naši začetni strani. Ko boste našli svoj izdelek, kliknite na povezavo "Napišite oceno". 

 • Ustvarite svoj uporabniški račun.
  2
  Ustvarite svoj uporabniški račun.

  Odprite uporabniški račun Electrolux, da bi napisali svojo oceno. Odprtje računa omogoča, da pustite komentar, registrirate izdelke in dostopate do najnovejših novic in posodobitev.

 • Pošljite svojo oceno.
  3
  Pošljite svojo oceno.

  Razkrijte nam svoje mnenje o izdelku. Napišite informacije o svojem načinu uporabe izdelka in o tem, kakšen je izdelek v primerjavi s prejšnjimi kupljenimi izdelki.

Hvala, ker ste si vzeli čas

Preberite si pogoje in določbe

Smernice za ocene

Pečice

Meso in pekovske izdelke pecite v eni večnamenski pečici ali pa pojdite še korak dlje s parno pečico, ki bo vašim jedem dala sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Oglejte si pečice

Kuhalne plošče

Indukcija

Hitrejši način za izjemen okus. Kuhanje na indukciji vam pomaga, da hitreje pripravite bolj okusne jedi. Segreje se hitreje kot katera koli druga vrsta kuhalnih plošč, zaradi natančnega nadzora nad toploto pa lahko praženje takoj preklopi na dušenje.

Oglejte si kuhalne plošče

Pomivalni stroji

Povrnite sijaj svoji posodi in kozarcem, ne glede na velikost vaše kuhinje. Izbirate lahko med tradicionalnimi ali ozkimi pomivalnimi stroji.

Oglejte si pomivalne stroje

Pralni in sušilni stroji

Poiščite najboljši pralni in sušilni stroj zase. Naprava, ki ustreza vašemu urniku. Osvežite svoja oblačila s paro, volno, svilo ter druga občutljiva oblačila pa negujte tako, kot si zaslužijo.

Oglejte si pralne stroje

Novi Pure Q9 za čiščenje brez napora

Pure Q9 je naš do zdaj najelegantnejši in najtišji baterijski pokončni sesalnik. Navdihnjen z vrhunsko opremljenimi domovi je Pure Q9 zasnovan tako, da se brezhibno prilega v vsak sodoben urbani dom. Zaradi preproste uporabe in prilagodljivosti te naprave je čiščenje lažje kot kdaj prej.

Oglejte si Pure Q9

Vaše mnenje je za nas pomembno.

Želimo izvedeti, kaj menite o naših izdelkih. Vaši komentarji so zelo dragoceni in nam pomagajo ustvariti naprave, ki jih želite imeti v svojem domu. V samo treh korakih ste lahko srečni dobitnik nove brisače za plažo.