Napišite oceno, registrirajte svojo napravo in zadenite nagrado

Promocijska akcija se začne 20.09.2023. in traja do 31.10.2023.

Napišite oceno in nam povejte, kaj menite o svojem aparatu Electrolux. Registrirajte svojo napravo in pustite oceno. Najbolj kreativne ocene dobijo nagrado. Pohitite, saj samo 13 najbolj kreativnih ocen osvoji darilo. Nagrado prejmejo uporabniki, katerih ocena ustreza smernicam za podajanje ocene. Preberite si pogoje in določbe.

 • Prva nagrada

  1x Electrolux E6AF1-6ST Explore 6 cvrtnik na vroči zrak 5,4 l

 • Druga nagrada

  2x Electrolux EEG41CB EasyGo sesalnik z vrečko za prah Blue

 • Tretja nagrada

  10x Sport blender ESB2500

Kako podati oceno?

 • Ustvarite svoj uporabniški račun.
  4
  Ustvarite svoj uporabniški račun.

  Odprite uporabniški račun Electrolux, da bi napisali svojo oceno. Odprtje računa omogoča, da pustite komentar, registrirate izdelke in dostopate do najnovejših novic in posodobitev.

 • 5
  Registrirajte svoj produkt.
  Poiščite svoj izdelek v kategoriji izdelkov na vrhu navigacijske vrstice na naši domači strani. Ko najdete svoj izdelek, kliknite povezavo "Napiši oceno".

   

 • 6
  Ocenite izdelek.

  Razkrijte nam svoje mnenje o izdelku. Napišite informacije o svojem načinu uporabe izdelka in o tem, kakšen je izdelek v primerjavi s prejšnjimi kupljenimi izdelki.

Pečice

Meso in pekovske izdelke pecite v eni večnamenski pečici ali pa pojdite še korak dlje s parno pečico, ki bo vašim jedem dala sočno notranjost in hrustljavo zunanjost.

Kuhalne plošče

Indukcija

Hitrejši način za izjemen okus. Kuhanje na indukciji vam pomaga, da hitreje pripravite bolj okusne jedi. Segreje se hitreje kot katera koli druga vrsta kuhalnih plošč, zaradi natančnega nadzora nad toploto pa lahko praženje takoj preklopi na dušenje.

Pomivalni stroji

Povrnite sijaj svoji posodi in kozarcem, ne glede na velikost vaše kuhinje. Izbirate lahko med tradicionalnimi ali ozkimi pomivalnimi stroji.

Pralni in sušilni stroji

Poiščite najboljši pralni in sušilni stroj zase. Naprava, ki ustreza vašemu urniku. Osvežite svoja oblačila s paro, volno, svilo ter druga občutljiva oblačila pa negujte tako, kot si zaslužijo.

Sesalniki za hitro in enostavno čiščenje

Poiščite popolnega zaveznika za čistočo vašega doma. Electroluxovi sesalniki so idealna rešitev za hitro in enostavno čiščenje.

Klasični, robotski ali palični sesalniki vam bodo pomagali, da bo vaš dom čist in urejen.

Vaše mnenje je za nas pomembno.

Želimo izvedeti, kaj menite o naših izdelkih. Vaši komentarji so zelo dragoceni in nam pomagajo ustvariti naprave, ki jih želite imeti v svojem domu.