Electrolux pralni stroji in pralno-sušilni stroji

Electrolux vam podarja brezplačna pranja. Z nakupom pralnega stroja ali pralno-sušilnega stroja Electrolux ter z obvezno spletno registracijo prejmete 100 brezplačnih pranj.

Kako do darila?

 • 1
  Trajanje promocijske akcije

  od 15. 10. 2021 do 15. 1. 2022 ali do prodaje zalog ali do odpoklica.

  Med trajanjem promocije lahko kupite katerega od spodaj navedenih modelov* pralnih strojev ali pralno-sušilnih strojev Electrolux. Shranite dokazilo o nakupu.

 • 2
  Registracija

  Najpozneje mesec dni po koncu promocijske akcije

  Registracijo je treba opraviti najpozneje mesec dni po koncu promocijske akcije. Če je prijava uspešno poslana, boste o tem obveščeni po elektronski pošti.

  Registrirajte svoj nakup na spodnji povezavi, priložite fotografijo dokazila o nakupu (račun) in fotografijo tipske ploščice kupljene naprave.

 • 3
  Dobava

  30 delovnih dni

  Ob izpolnjenih navedenih pogojih in pravilno vpisanih podatkih boste na svoj domači naslov prejeli darilo.

  Če darila niste prejeli v 30 delovnih dneh, vas prosimo, da nas o tem obvestite na tel. št. +38612425730.

*Modeli, ki so v promociji

*Z nakupom navedenih pralnih strojev ali pralno-sušilnih strojev boste prejeli darilo – sredstvo za pranje perila Ariel in mehčalec Lenor za 100 brezplačnih pranj (2 x Ariel + 2 x Lenor):

EW8T3372, EW8F249PS, EW8F169ASA, EW9F161B, EW8F248B, EW8F148B, EW9W161B, EW9W161BC, EW8W261B, EW8WN261B, EW8F228S

Zaupanja vreden vsakodnevni partner

Ko se odločate za nov pralni stroj, ki najbolj ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu, upoštevajte nekaj dejavnikov. Lokacija in razpoložljiv prostor, različne vrste tkanin, ki so vam pri srcu, kolikokrat na teden želite uporabiti pralni stroj – vse to vpliva na izbiro pralnega stroja. V nadaljevanju boste našli naš preprosti priročnik, ki vam bo pomagal pri izbiri pravega pralnega stroja za vas.

Priročniki za nakup

En stroj za celovito nego

Do več prostora s pralno-sušilnim strojem. Zaradi nežnega pranja in sušenje lahko z Electroluxovim strojem PerfectCare poskrbite za občutljivo in volneno perilo. Prihranite čas in energijo z našimi pralno-sušilnimi stroji, ne da bi pri tem žrtvovali učinkovitost delovanja, in podaljšajte življenjsko dobo svojih oblačil.

Priročniki za nakup