PODROBNOSTI IZDELKA

Pralni stroj 800 UltraCare zagotavlja čistočo vsake tkanine vaših oblačil. S predhodnim mešanjem in enakomerno porazdelitvijo pralnega sredstva in mehčalcev je zelo učinkovit pri pranju pri nizkih temperaturah in kratkih ciklih.

Prednosti

1. UltraQuick 59 min – popolna odstranitev madežev tudi pri nizki temperaturi,* prihranek energije do 30 %.** 2. UltraQuick 59min je energetsko varčnejši* in zmogljiv program, optimiziran za vsakodnevno pranje. Pri nizkih temperaturah (30 °C) in v kratkem času (59 min) omogoči popolno odstranitev madežev pri mešanem bombažnem in sintetičnem perilu.**

UltraQuick 59min je energetsko varčnejši* in zmogljiv program, optimiziran za vsakodnevno pranje. Pri nizkih temperaturah (30 °C) in v kratkem času (59 min) omogoči popolno odstranitev madežev pri mešanem bombažnem in sintetičnem perilu.**

1. * Na podlagi zunanjega testa odstranjevanja 50 običajnih gospodinjskih madežev s programom UltraQuick 30°C s 5-kg količino ** Na podlagi notranjega primerjalnega testa porabe bombažnega programa pri 40 °C z 59-min programom UltraQuick pri 30 °C 2. * Na podlagi notranjega primerjalnega testa porabe energije bombažnega programa pri 40 °C z 59-min programom UltraQuick pri 30 °C. ** Na podlagi zunanjega testa odstranjevanja 50 običajnih gospodinjskih madežev s programom UltraQuick 30°C s 5-kg količino

UniversalDose® aktivira PODS® 60 % hitreje*

Edinstveni UniversalDose® je optimiziran za vsa pralna sredstva in omogoča 60 % hitrejšo raztapljanje PODS®.* Predal za pralno sredstvo se enostavno odpira in razstavlja, vrtinčasto gibanje vode pa olajšuje čiščenje predala. Pralno sredstvo ostane v predalu do začetka cikla, kar zmanjša njegovo porabo.

Na podlagi notranjega testa ob uporabi bombažnega 30 °C 1-urnega programa v primerjavi z aktivacijo PODS® v UniversalDose® predalu s PODS® v bobnu.

Osvežite s paro in nosite znova ter prihranite do 96 % vode.* 

25-minutni program SteamRefresh je primeren za delikatna oblačila in uporabi manj vode od običajnega pranja. Za bolj svež občutek lahko dodate tudi Electrolux Steam Fragrance.

*Na podlagi notranjega testa porabe vode pri SteamRefresh pri polnem pranju 30 °C programa za delikatna oblačila z 1 kg količino perila.

CareDrum je nežen do tkanin

CareDrum omogoča gladko drsenje oblačil po zaslugi dvignjenega vzorca bobna, podobnega blazini in lopatice z dvižniki. Zahvaljujoč edinstvenemu vzorcu bobna je le-ta nežen do vaših oblačil.

SensiCare+ - prihranite do 40 % časa, vode in energije s tehnologijo zaznavanja količine*

SensiCare+ je tehnologija zaznavanja količine perila, ki zazna količino in prilagodi program, da prihrani do 40 % časa, vode in energije za vsakokratno količino.* S tem se zagotovi natančno in prilagojeno pranje vsakega perila.

* Na podlagi notranjega preizkusa časa, vode in porabe energije pri 1-kg količini perila v primerjavi z maksimalno količino pri bombažnem ciklu pri 30 °C z uporabo SensiCare+, ki prilagodi program glede na količino.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone