PODROBNOSTI IZDELKA

Parni likalnik Renew 800 omogoča natančno skrb za vaša oblačila. Za aktivacijo se dotaknite – natančna para in toplota za vse tkanine. Iz reciklirane plastike in trajnostne embalaže za manjši ogljični odtis.

Prednosti

PrecisionCareTM – pametna skrb za oblačila

Natančno likanje za hitre rezultate – za izbor se preprosto dotaknite. Prilagojeni programi in pametna tehnologija črpanja vam omogočita točno določeno količino pare in toplote, da zgladite še najbolj trdovratno tkanino.

Likalna plošča RESILIUM™ Ski 500, odporna proti praskam

Zlata likalna plošča RESILIUM™ Ski 500 je odporna proti praskam in izdelana tako, da zlahka drsi po vsaki tkanini. Dodatne luknjice za paro zagotavljajo natančno delovanje in hitrejše likanje. Nikoli več se ne mučite z gubami.

Aktivator mehke vode

Aktivator mehke vode podaljša življenjsko dobo vašega likalnika s preprečevanjem kopičenja vodnega kamna, s čimer zagotavlja dolgotrajno zmogljivost. Pametni indikator vas bo opozoril, kdaj zamenjati aktivator.

Sprednja luč

Pametna sprednja luč označuje, kdaj je likalnik pripravljen za uporabo, in ves čas osvetljuje vašo tkanino – tako da je vaša izkušnja čimbolj učinkovita in nenaporna. Nikoli ne spreglejte zmečkanosti.

Sprožilnik pare

Enostaven sprožilec pare je na dosegu vaših prstov. Sprosti močno in neprekinjeno paro, ko jo potrebujete – za hitre rezultate likanja.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone