PODROBNOSTI IZDELKA

Parni likalnik Refine 700 omogoča prilagodljive programe z optimalnimi nastavitvami za paro in toploto za vse vrste tkanin. Natančna likalna plošča za enostavno pomikanje - tudi čez gumbe. Iz reciklirane plastike in trajnostne embalaže za manjši ogljični odtis.

Prednosti

Avtomatska para in delovanje toplote

Uživajte v zglajenih oblačilih s prilagojenimi programi. Preprosto izberite vašo tkanino in likalnik bo naredil vse ostalo. Optimalna kombinacija pare in toplote za vse vrste tkanin – od občutljivih do lanenega perila.

Likalna plošča RESILIUM™ Ski 500, odporna proti praskam

Likalna plošča RESILIUM™ Ski 500 je odporna na praskanje in se brez težav pomika prek gumbov. Dodatne luknjice za paro zagotavljajo natančno delovanje in hitrejše likanje. Nikoli več se ne mučite z gubami.

Aktivator mehke vode

Aktivator mehke vode podaljša življenjsko dobo vašega likalnika s preprečevanjem kopičenja vodnega kamna, s čimer zagotavlja dolgotrajno zmogljivost.

Sprednja luč

Pametna sprednja luč označuje, kdaj je likalnik pripravljen za uporabo, in ves čas osvetljuje vašo pot – tako da je vaša izkušnja čimbolj učinkovita in nenaporna. Nikoli ne spreglejte zmečkanosti.

Sprožilnik pare

"Enostaven sprožilec pare je na dosegu vaših prstov. Sprosti močno in neprekinjeno paro, ko jo potrebujete – za hitre rezultate likanja. "

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone