PODROBNOSTI IZDELKA

Osvežite in zlikajte oblačila preprosto in brez truda. Zahvaljujoč preprosti nastavitvi je Refine 700 pripravljen na uporabo v nekaj sekundah. Preprosto ga vzemite v roke in uporabite, kadarkoli želite osvežiti vaša oblačila. Likalna deska ni potrebna, oblačila lahko parno zlikate neposredno na obešalniku.

Prednosti

Gube zgladite v trenutku.

Kombinacija velike proizvodnje pare in delovanja grelne plošče omogočanje hitro likanje oblačil, ki bodo pripravljena v le nekaj sekundah.

Odstrani do 99,99 % vseh bakterij.*

Osvežite svoja oblačila med delom in večerjo ali obnovite kose, ki se skrivajo na dnu vaše omare. Parno likanje je hiter in preprost način za poživitev vaših oblačil med pranji.

*Preizkus je na osnovi kitajskega standarda za parne likalnike QB/T 5200-2017 septembra 2020 izvedla družba SGS, vključeval pa je preverjanje prisotnosti bakterij tipov Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) in Candida albicans (CICC® 1965™) po 1 minuti likanja s paro pri temperaturi nad 120 °C.

Gladko parno likanje brez truda.

Likalnik je opremljen z grelno ploščo, ki nežno in učinkovito poskrbi za vaša oblačila. Kombinacija premišljene oblike in keramične grelne plošče GLISSIUM™ zagotavlja, da se vaša oblačila ne zatikajo za ostre robove. Za še lažje parno likanje uporabite zaklep proženja ter s tem razbremenite dlani in roke.

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone