PODROBNOSTI IZDELKA

Sušilni stroj 700 DelicateCare s toplotno črpalko prilagodi temperaturo in gibanje bobna določeni vrsti blaga, kar zagotavlja prilagojeno nego. Svilena oblačila ohranijo svojo obliko, volnena oblačila se varno posušijo, ne da bi se skrčila, vodoodpornost zunanjih oblačil pa je povrnjena. Woolmarkov certifikat.

Prednosti

DelicateCare – posuši volno brez krčenja*

DelicateCare uporablja tehnologijo toplotne črpalke za sušenje občutljivih oblačil s prilagojenimi temperaturami in gibi bobna, kar pomaga pri obstojnosti oblačil. Tudi tkanine, kot sta svila in volna, se posušijo z vrhunsko nego. Woolmarkov certifikat.

* Primerljivo s sušenjem na ravni podlagi.

Razvrščanje ni potrebno. Mešano perilo je vsakič posušeno enakomerno z MixCare

MixCare omogoča zmogljivo in nežno sušenje mešane količine bombažnega in sintetičnega perila, kar zagotavlja enakomerno sušenje oblek brez potrebe po razvrščanju.

SensiCare – optimalno sušenje za ohranjanje vaših oblačil

SensiCare izmeri temperaturo in vlažnost vsakokratne količine, ustrezno prilagodi čas in porabo energije, tako da so oblačila zaščitena pred pregrevanjem in prekomernim sušenjem. Obleke izgledajo in se čutijo kot nove dlje časa, brez tratenja energije.

Filter EasyClean – za energetsko učinkovit stroj

Filter EasyClean je enostaven za čiščenje in ohranja odlično delovanje vašega stroja ter pomaga pri energetski učinkovitosti.

Dodatki

Podpora

Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti
Pridružite se MyElectrolux Rezervni deli in dodatna oprema Podpora
woman on couch with mobile phone