Product Sub TypologyBBQ - Tools
Višina (mm)81
Širina (mm)220
Globina (mm)0
PNC koda 902979823
PODROBNOSTI IZDELKA
Ker je iz kamene soli, ki so jo našli visoko v Himalaji, lahko solna plošča prenese visoke in nizke temperature. Uporabite jo na kuhalni plošči ali žaru, v pečici ali kot ohlajen servirni krožnik. Ni važno, ali konzervirate, kuhate ali servirate, solna plošča bo vaš obrok spremenila v okusno doživetje.
Kuhajte bolj zdravo, začinjajte naravno

Izvira iz usedlin soli, najdenih v Himalaji; Electroluxova solna plošča je zdrav in prijeten način za začinjanje hrane. Ker je kamena sol polna mineralov, so jedi med kuhanjem obogatene z naravnimi okusi, torej ne potrebujejo dodatnega masla ali olja.

Prilagodljivost za vaša živila

Electroluxovi solni plošči je priložen eleganten jeklen nosilec, ki je zasnovan za enakomerno porazdelitev toplote. To omogoča kuhanje na vsaki kuhalni plošči ali v pečici. Brez okvirja lahko jedi pripravite tudi na žaru.

Družabno kuhanje na mizi

Hrano kuhajte pri mizi z našo solno ploščo. Naravni materiali ostanejo dalj časa vroči, ko jih vzamete iz pečice. Tako lahko kuhate in postrežete sočasno – resnično edinstven način za zabavanje gostov.

Naj bo vroče ali hladno

Hrano ohranite na pravi temperaturi z našo solno ploščo. Površina ostane vroča ali hladna, tako lahko postrežete ohlajene sladice neposredno iz zamrzovalnika ali vroče jedi za večerjo neposredno s kuhalne plošče ali iz pečice.

woman on couch with mobile phone
Ali že imate ta izdelek?

Registrirajte vaše izdelke pri MyElectrolux in poiščite vse, kar potrebujete na enem mestu

  • Boljša storitev in podpora
  • Enostaven dostop do priročnikov in smernic
  • Posebne ponudbe in popusti