Sesalniki Electrolux UltraOne™ so naši najboljnapredni sesalniki, saj združujejo vrhunsko zmogljivost čiščenja z najnižjo porabo energije. Odlikujejo jih tudi najboljša možna filtracija zraka, ki jo zagotavlja posebni filtrirni sistem Allergy Plus™.

UltraOne

Ključne prednosti

AeroPro™ Mini Turbo brush & AeroPro™ Parketto Pro nozzles for various surfaces

AeroPro™ Mini Turbo brush & AeroPro™ Parketto Pro nozzles for various surfaces

Easily remove pet fur from fabrics or furniture with the AeroPro™ mini turbo. And clean hard surfaces with the AeroPro™ Parketto Pro, specially designed to vacuum hard floors.

S-bag™ Anti-odour keeps bad smells trapped

S-bag™ Anti-odour keeps bad smells trapped

Enjoy a cleaner, healthier home with UltraOne Animal – featuring a special anti-odour dust bag that traps unpleasant smells and an Allergy Plus filter that traps even the finest particles of pollen, dust and other allergens.

Prvovrstno čiščenje z močno izboljšanim pretokom zraka.

Prvovrstno čiščenje z močno izboljšanim pretokom zraka.

Skrivnost odličnega pobiranja prahu ni le v močnem motorju, temveč tudi v visokem pretoku zraka in učinkoviti krtači AeroPro™ Silent. Pretok zraka od nastavka do odvoda pri UltraOne je bil zatesnjen in optimiziran za visoko učinkovito sesanje.

Tiho delovanje s Silent Air Technology™

Tiho delovanje s Silent Air Technology™

Sesanje, ne da bi koga motili, zahvaljujoč naši inovativni tehnologiji Silent Air Technology™. Sesalnik UltraOne ima izboljšano, tiho gibljivo cev in tiho, vendar učinkovito krtačo AeroPro Silent. Iz teh razlogov njegova glasnost znaša zgolj 66 bB.

Odlična uporabnost za čiščenje brez preglavic.

Odlična uporabnost za čiščenje brez preglavic.

Lažji, bolj vodljiv, enostavnejše skladiščenje. Sesanje je sedaj preprosto. Sistem za različne površine Multi Room System™, 3 gibljive sponke za shranjevanje, filter za preprosto menjavo in 12-metrska gibljiva cev – vse te lastnosti poskrbijo, da je čiščenje z UltraOne užitek. Z antialergijskim filtrom Allergy Plus boste doma poskrbeli tudi za zdravje.

Mogoče vas bo zanimalo tudi
Lastnosti

Sesalnik z vrečko za prah S-Bag

S-bag…STANDARDNA vrečka za prah. Vse, kar si morate zapolniti, je ime – s-bag®!

Reže za odlaganje cevi z nastavkom

Nosilec za odlaganje cevi z nastavkom v pokončnem položaju - nosilec na spodnji strani, namenjen odlaganju cevi z nastavkom med shranjevanjem.

2 vrečki za prah

Sesalnik je opremljen z dvema vrečkama.

Nastavljanje moči

Moč lahko prilagodite potrebam. Tako lahko očistite stanovanje s kar najmanj motnjami, ob tem pa prihranite na energiji.

Mehki kolesi

Za tišje delovanje, bolj prijazno do tal.

Ročaj AeroPro Ergo

Posebna ergonomska oblika ročaja zagotavlja boljši nadzor in je bolj prijazna zapestju. Ročaj je tanjši kot pri običajnih sesalnikih, z mehko površino.

Digitalni zaslon

Velik digitalni LED zaslon, ki prikazuje moč

Aluminijska teleskopska cev AeroPro

Lahka aluminijasta cev z velikim presekom za optimalen pretok zraka. Široki, gladki in zrakotesni kanali povečajo učinkovitost in zmanjšajo glasnost.

12 m delovnega radija vam omogoča izjemno velik doseg

Radij 12 m vam omogoča izjemno velik doseg ter da se lahko gibljete naokoli.

Krtača za trda tla

Krtača za tla, ki je zasnovana za visoko učinkovito čiščenje vseh trdnih vrst tal, kot so ploščice, masivni les, linolej, marmor itn.

Lahko vrtljiva kolesa

Lahko vrtljiva mehka kolesa s kovinsko osjo zagotavljajo, da vam sesalnik gladko sledi, kamor se napotite.

Krtača AeroPro Silent

Krtača AeroPro Silent je oblikovana s tišino v mislih, vendar zagotavlja odlične rezultate čiščenja na vseh površinah. Za lahkotno in natančno sesanje ima krtača mehka kolesa in je dvojni preklop.

Tehnična specifikacija
Lastnosti
Specifikacija za UltraOne ZUOANIMAL+
Krtača AeroPro Silent
Cev Aeropro teleskopska
Daljinsko upravljanje ne
Dodatna oprema Aeropro 3 v 1
Navijalnik kabla enostavno
Vrečka za prah s-bag anti-odour
Prostornina vrečke za prah (l) 5
Motorni filter osnovni motorni filter
Indikator za polne vrečke elektronski
Vrsta filtra Pralni izhodni Allergy Plus™ filter
Indikator za filter da
Podatki na energijski nalepki
Specifikacija za UltraOne ZUOANIMAL+
Okvirna letna poraba energije (kWh na leto) na podlagi 50 čiščenj. Dejanska poraba energije je odvisna od načina uporabe naprave 28
Razred energijske učinkovitosti A
Razred učinkovitosti čiščenja preprog B
Razred učinkovitosti čiščenja trdih tal A
Razred izpusta prahu A
Glasnost (dB(A)) 66
Mere
Specifikacija za UltraOne ZUOANIMAL+
Globina (mm) 502
Širina (mm) 307
Višina (mm) 255
Neto teža (kg) 8.59
Zmogljivost
Specifikacija za UltraOne ZUOANIMAL+
Maksimalna moč motorja (W) 850
Delovni radij (m) 12
12 Izdelki
product

E201B

Vrečka s-bag® Classic Long Performance pripomore k dolgemu delovanju sesalnika, t.j. visoko raven moči sesanja in največjo možno filtracijo. Vrečka zdrži do 50 % dlje, kot običajna papirnata vrečka. Testirano in potrjeno iz strani neodvisnega inštituta TÜV Rheinland Group. V kompletu so 4 vrečke.

product

E203B

Vrečka s-bag® anti-odour je edinstvena sintetična vrečka za prah, ki vpija neprijetne vonjave, ki se ustvarijo znotraj sesalnika. Če imate domačo žival, boste cenili vrečko, ki zavira vonj in odstrani 99 % prahu, alergenov, cvetnega prahu in ostalih delcev. V kompletu so 4 vrečke.

product

E206B

Vrečka s-bag® Hygiene Anti-Allergy je visoko zmogljiva sintetična vrečka, zasnova za specifične potrebe vseh, ki trpijo za alergijami in na splošno vsem ljudem, ki zahtevajo višji nivo higiene. Top higienska filtrirna vrečka zajame tudi majhne alergene v velikosti 1 mikrona in tako poskrbi za zdravo in čisto domače okolje. Vrečka je nagrajena z pečatom kakovosti ECARF. V kompletu so 4 vrečke.

product

E210B

Vrečka s-bag® Ultra Long Performance zagotavlja optimalno učinkovitost čiščenja vašega sesalnika, z visoko zmogljivostjo sesanja skozi celoten življenjski cikel vrečke. Zahvaljujoč izvrstni filtraciji bodo tudi zelo fini delci prahu zajeti in vi boste imeli čist zrak v svojem domu. Učinkovitost testirana in odobrena iz strani neodvisnega inštituta TÜV Rheinland Group. V kompletu so 3 vrečke.

product

E212B

Vrečka s-bag® GREEN je inovativna, okolju prijazna vrečka izdelana iz 100 % obnovljivih virov. Izdelana je iz nebeljenega koruznega škroba, naravne gumbe in recikliranega kartona, kar pomeni, da so surovi materiali bio razgradljivi. Embalaža je prav tako izdelana iz 100 % recikliranega materiala. V kompletu so 3 vrečke.

product

UMP1

Komplet 8 sintetičnih vrečk Ultra Long Performance s-bag za Ultra

product

E201M

Komplet vsebuje 12 vrečk s-bag® Classic Long Performance, ki pripomorejo k dolgotrajnemu delovanju sesalnika, t.j. omogočajo visoko raven sesanja in največjo možno filtracijo, vse do trenutka, ko je vrečka polna pripravljena na zamenjavo. Vrečka zdrži do 50 % dlje, kot običajna papirnata vrečka.

product

VCSK1

4x s-bag classic long performacne (E201B) + 1x osvežilec (ZE210) + hepa 12 filter (EFH12) + univ. motorni filter (EF1)

product

ZE064

Aeropro krtača za vse vrste tal, 36mm, izredno tiha, mehka kolesa, za sesalnike Ultra One, Ultra Silencer, Ultra Active, Ultra Performer

product

ZE014

Turbo krtača za čiščenje preprog in tapisonov, 36 mm, izredno močna, s posebnimi ščetinami, izdelana v Švici za sesalnike Ultra One, Ultra Silencer, Ultra Active, Ultra Performer

product

ZE066

Krtača za čiščenje parketa in drugih občutljivih gladkih površin, 36mm, izredno tiha, iz naravnih materialov, za sesalnike Ultra One, Ultra Silencer, Ultra Active, Ultra Performer

product

EFH13W

This washable Allergy Plus™ filter captures even the very finest particles e.g. pollen, mould spores, dust mite faeces and allergens. This filter purifies the air reducing the risk of allergic reactions. To ensure the performance of your vacuum cleaner, we recommend you to wash this filter each time it gets visibly soiled. Wash filter under running water and let the filter dry before replacing.

12 Izdelki
Nazaj na vrh
Podpora

Navodila za uporabo

Poiščite navodila za uporabo za svoj aparat.

Prenesi PDF

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek za hitrejši dostop do produktnih informacij. 

Registrirajte izdelek

Informacije o garanciji

V Slovenijo veljajo pravila za garancije v skaldu s slovenskim zakonom.

Garancijska izjava

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas po telefonu ali e-pošti.

Kontaktne informacije