UltraOne

Določi glede naPočisti vse
Barva


UltraOne

Sesalniki Electrolux UltraOne™ so naši najboljnapredni sesalniki, saj združujejo vrhunsko zmogljivost čiščenja z najnižjo porabo energije....

Preberi več UltraOne

  • Najboljša eko učinkovitost
  • Najboljša učinkovitost pobiranja prahu (na trdih tleh in preprogah)
  • ZUOQUATTRO
  • ZUODELUXE+
  • ZUOALLFLR+
  • ZUOGREEN+

UltraOne ZUOQUATTRO

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO je naš prvi sesalnik, ki se po vseh merilih energijskega označevanja odlikuje s štirikratno oceno A - resnično izstopa med našimi najboljšimi. Vključuje: motoriziran nastavek AeroPro™ Paragon, ročaj za daljinsko upravljanje in LED-prikazovalnik.
Preberi več

UltraOne ZUODELUXE+

Sesalnik Electrolux UltraOne ZUODELUXE je zasnovan za potrošnike, ki želijo vse. Vključuje daljinsko upravljanje s funkcijo samodejnega reguliranja moči in krtači AeroPro™ Silent ter AeroPro™ Parketto za parket.
Preberi več

UltraOne ZUOALLFLR+

Electrolux UltraOne ZUOALLFLR sesalnik je zasnovan za domove z različnimi vrstami tal. Vključuje krtači AeroPro™ Silent in Parketto Pro ter v ohišju shranjene nastavke Aeropro 3v1. Sedaj ima tudi z AAA ocenami na energijski nalepki.
Preberi več

UltraOne ZUOGREEN+

Doživite impresivno kombinacijo odlične učinkovitosti, preproste vodljivosti in malo hrupa z eko prijaznim sesalnikom Electrolux UltraOne ZUOGREEN. Izdelan je iz reciklirane plastike in ima oceno AAA - za energijsko učinkovitost, pobiranje prahu iz tal in izpust prahu.
Preberi več

UltraOne ZUOORIGWR+


Preberi več

UltraOne ZUOORIGDB+


Preberi več

UltraOne ZUOANIMAL+


Preberi več

UltraOne ZUOERGO+


Preberi več

Nazaj na vrh