Sesalnik SilentPerformer™ Cyclonic je izredno tih sesalnik za vse vrste površin brez vrečke in s sistemom Silence Pro System™ za tiho globinsko čiščenje in izjemne rezulate. Posodo za prah se hitro in higienično izprazni zaradi sistema Easy Empty™.

Silence Pro System™ za tiho sesanje

Silence Pro System™ za tiho sesanje

Čistite brez hrupa. Sesalnik SilentPerformer™ Cyclonic je bil ustvarjen posebej za tiho čiščenje. Tihi motor, posebna zgradba posode in nova krtača DustPro™ za tiho sesanje poskrbijo za to, da je čiščenje tiho, ne da bi bili pri tem prikrajšani za učinkovitost.

Alergikom prijazen filter Clean Air Filtration™

Alergikom prijazen filter Clean Air Filtration™

Sesalnik SilentPerformer™ Cyclonic je opremljen s filtrom Hygiene ali Allergy Plus, zato je popoln za odstranjevanje alergenov in drugih onesnaževalcev v zraku. Tako se boste počutili kot doma tudi v okolju, na katerega ste občutljivi.

S sistemom za praznjenje Easy Empty™ bo vaša hiša popolnoma brez prahu

S sistemom za praznjenje Easy Empty™ bo vaša hiša popolnoma brez prahu

Poskrbite, da bo prah za vedno zunaj. Sistem za praznjenje Easy Empty™ vam omogoča praktično odstranjevanje prahu, ki ste ga med čiščenjem doma posesali. Tako bo vaš dom popolnoma brez prahu. Preprosto odstranite posodo in jo izpraznite v smetnjak pred hišo.

Določi glede naPočisti vse
Barva
SilentPerfomer™ Cyclonic ZSPCPARKET

Za svoj dom skrbite tiho in temeljito s sesalnikom Electrolux SilentPerformer™ Cyclonic, ki je še prijaznejši do ljudi z alergijami.
Preberi več

SilentPerfomer™ Cyclonic ZSPCSILENT


Preberi več

SilentPerfomer™ Cyclonic ZSPCCLASS


Preberi več

SilentPerfomer™ Cyclonic ZSPCGREEN


Preberi več
Nazaj na vrh
2 Izdelki
product

EFH12

Izhodni HEPA H 12 filter - nepralen

product

EFH13W

This washable Allergy Plus™ filter captures even the very finest particles e.g. pollen, mould spores, dust mite faeces and allergens. This filter purifies the air reducing the risk of allergic reactions. To ensure the performance of your vacuum cleaner, we recommend you to wash this filter each time it gets visibly soiled. Wash filter under running water and let the filter dry before replacing.

2 Izdelki
Nazaj na vrh