Izjemna zmogljivost v kombinaciji z dolgim delovanjem baterije vam omogoča, da očistite celotno stanovanje v hipu.

Nastavek PerformancePro™

Nastavek PerformancePro™

Sesalnik Ultrapower ima zahvaljujoč svojemu aerodinamično oblikovanemu nastavku PerformancePro™ in novemu inovativnemu ventilatorju izjemno moč sesanja. To pomeni, da je enako učinkovit na trdih tleh kot preprogah. Moč sesanja vam skupaj z izjemno dolgim časom delovanja omogoča čiščenje celotnega doma brez prekinitev.

Dolgo obstojna baterija Lithium TurboPower

Dolgo obstojna baterija Lithium TurboPower

Več moči za dalj časa z visoko zmogljivo litijevo baterijo Lithium TurboPower, ki deluje dvakrat dlje kot nikljeva baterija, sesalnik je lažji z njo in preprostejši za uporabo. Baterijo z lahkoto zamenjate in hitro napolnite, deluje do 60 minut in kazalnik vas opozori, kdaj jo je potrebno napolniti.

180° Easysteer™ krmiljenje

180° Easysteer™ krmiljenje

180-stopinjsk EasySteer™ krmiljenje, ergonomska oblika, izboljšan nastavek in velika zadnja kolesa olajšajo vaše čiščenje in obračanje na vseh talnih površinah. Z nadzorom moči v dveh korakih lahko čiščenje prilagajate različnim podlagam, po čiščenju pa sesalnik enostavno postavite na polnilno enoto.

Določi glede naPočisti vse
Vrsta Sesalnika

Tip Sesalnika

BarvaUltraPower ZB5022

Brezžični sesalnik Electrolux Ultrapower v sivi barvi bo s svojim nastavkom PerformancePro™, visoko zmogljivo baterijo 25,2 V Lithium TurboPower, 180-stopinskim EasySteer™ krmiljenjem in patentirano tehnologijo BrushrollClean™ na vas naredil vtis.
Preberi več

UltraPower ZB5020


Preberi več

UltraPower ZB5024G


Preberi več
Nazaj na vrh