Sesalniki

Lastnik psa, ljubitelj mačk, študent ali lastnik avtomobila? Stanovanje ali hiša? Ne glede na to ali imate preproge ali samo parket, odprto tlorisno zasnovo ali veliko sob, vas imamo v mislih, ko oblikujemo naše sesalnike. In po 90 letih revolucionarnih inovacij vam lahko ponudimo sesalnik, ki ustreza vsaki vaši želji.

 • Ustvarite si dom s sesalnikom Silent Performer™ Cyclonic

  Sesalnik brez vrečke Silent Performer™ Cyclonic pomaga, da vaš prostor ostane dom – kadarkoli to potrebujete. Svoje štiri stene spremenite v dom z novim sesalnikom Silent Performer™ Cyclonic. Povsem nov sesalnik je učinkovit in tih ter vsebuje številne pametne funkcije, ki zagotavljajo hitro in temeljito sesanje.

  Več o tem
 • Sesanje spreminja
  v čisti užitek!

  UltraOne prinaša, kar obljublja: ultra učinkovito sesanje. Skrivnost odličnega pobiranja prahu ni le v močnem motorju, temveč tudi v visokem pretoku zraka in učinkovitem nastavku.

  Odkrijte UltraOne

Najtišji Electrolux sesalnik

Spoznajte najtišji Electrolux sesalnik UltraSilencer™ Zen! Jamčimo, da zvok sesalnika ne bo motil spanca vašega otroka.

Spoznajte najtišji Electrolux sesalnik

Prenesite kataloge

Potrebujete več informacij? Prenesite si naše kataloge in cenike za sesalnike ter jih prelistajte.

Prenesite kataloge

Eko moč

Nove EU energijske nalepke za sesalnike - manjša poraba energije, boljša učinkovitost. Pridružite se Eko moči!

Več o tem

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Pomagali vam bomo poiskati pravi sesalnik za vas in vaš dom, ne glede na to ali čistite vsak dan po malo ali enkrat na teden. Ali imate domače živali, ste alergični ali imate astmo. Ali živite v veliki hiši ali majhnem stanovanju, obožujete lesena tla ali občutek mehkih tapeciranih tal - v vsakem primeru boste našli svoj sesalnik prav tukaj.

Preverite našo ponudbo

Naši najboljši nasveti za čiščenje

Pravzaprav lahko počistite nered v manj kot minut - hitro sesanje mize ali kavča naredi veliko razliko. In mi imamo pravo orodje za vas, ki vam pomaga pri tem, ne glede na to ali imate na voljo 30 sekund, 15 minut ali eno uro. Poleg tega imamo veliko nasvetov za čiščenje, ki jih želimo deliti z vami.

Nasveti