• Dobrodošli v svet tehnologije profesionalnega kuhanja.
  • Steklena vrata, enostavna za vzdrževanje
  • Naj bo vsak grižljaj odličnega okusa.
  • Več prostora za vse vaše kuharske pripomočke.
  • Nova odstranljiva vrata pečice omogočajo hitro in preprosto čiščenje

Š500 X G600 mm

Na voljo v

Ključne prednosti

Dobrodošli v svet tehnologije profesionalnega kuhanja.

Dobrodošli v svet tehnologije profesionalnega kuhanja.

Kuhajte kot profesionalec s tem samostoječim štedilnikom z indukcijsko tehnologijo. Zagotavlja pametne funkcije, kot je natančen nadzor temperature, ki jo imajo radi poklicni kuharji.

Steklena vrata, enostavna za vzdrževanje

Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite.

Naj bo vsak grižljaj odličnega okusa.

Naj bo vsak grižljaj odličnega okusa.

Iz večnamenske pečice tega štedilnika bo vsaka jed odličnega okusa. In ker enakomerno porazdeli toploto, bo vsak grižljaj enako okusen.

Več prostora za vse vaše kuharske pripomočke.

Več prostora za vse vaše kuharske pripomočke.

Premišljen predal za shranjevanje na dnu štedilnika vam nudi dodaten prostor, ki ga potrebujete za vse pripomočke. Tako so vedno pri roki, ko jih potrebujete.

Nova odstranljiva vrata pečice omogočajo hitro in preprosto čiščenje

Nova odstranljiva vrata pečice omogočajo hitro in preprosto čiščenje

Zahvaljujoč novemu sistemu tečajev lahko vrata pečice za enostavnejše čiščenje odstranite. To pomeni, da lahko dosežete vse dele v njej, tudi tiste najbolj težko dosegljive.

Pečica, ki vam pomaga ko jo čistite.

Pečica, ki vam pomaga ko jo čistite.

Ta pečiva vam dejansko pomaga pri čiščenju. Notranjost ima pametno katalitično oblogo, ki absorbira in oksidira maščobo za lažje čiščenje.

Mogoče vas bo zanimalo tudi
Lastnosti

Štedilnik z električno pečico in ploščo

Vrsta plošče: indukcijska

Kuhalno mesto levo spredaj: indukcijska, 2500W/1400W/140mm

Kuhalno mesto levo zadaj: indukcija, 3700W/2100W/210mm

Kuhalno mesto desno spredaj: indukcija, 2800W/1800W/180mm

Kuhalno mesto desno zadaj: indukcija, 2500W/1400W/140mm

Indikator preostale temperature za kuhalne površine: 7 segmentov

Vrsta pečice: elektrika

Funkcije pečice: gretje spodaj, ventilator, ventilator + gretje zgoraj, Grill + top + fan, osvetlitev, vroči zrak+gretje spodaj, vroči zrak, gretje zgoraj+gretje spodaj, gretje zgoraj+ gretje spodaj+ventilator

Funkcije pečice: gretje spodaj, odtaljevanje, Fan + top, infra pečenje, osvetljitev, Ring + bottom + fan, Ring + fan, gretje zgoraj + gretje spodaj, Top + bottom + fan

Upravljanje za 4 kuhalnih površin

Čiščenje pečice: katalitične obloge

Pečica s teleskopskimi vodili

Lahko čiščenje vrat pečice

Ventilator

Ventilator začne delovati takoj, ko vklopite pečico. Tako hladi elektronske komponente in zunanje dele pečice.

Predal za posodo

Tehnična specifikacija
Ostalo
Specifikacija za EKI54550OX
Skupna priključna moč (W) 10456.4
Moč (V) 230
Varovalka (A) 2x50, 3X32, 3x40, 4x16
Namestitev prostostoječi aparat
PNC 943 004 689
Podatki na energijski nalepki
Specifikacija za EKI54550OX
Vrsta kuhalne plošče indukcijska
Vir toplote pečice elektrika
Lastnosti
Specifikacija za EKI54550OX
Uporabna prostornina za peko (l) 57
Barva nerjaveče jeklo
Mere
Specifikacija za EKI54550OX
Širina (mm) 500
Globina (mm) 600
Višina (mm) 858
Specifikacija za EKI54550OX
14 Izdelki
product

E4KPGLO1

Silikonska rokavica nudi odlično zaščito pred vročino, zato lahko brez skrbi premikate lonce, ponve ali pekače - rokavica je odporna na temperature vse do 300°C. Prilega se desni kot levi roki, je zelo udobna in ne drsi, poleg tega pa jo lahko enostavno operete v pralnem stroju.

product

E9KLPS01

Vstavek za testenine iz serije Infinite Chef olajša odcejanje kuhanih testenin in odlično preprečuje trganje in lomljenje nežnih testenin. Vstavek preprosto dvignete in voda se bo odcedila v lonec, zaradi širokih ročajev pa boste zaščiteni pred pljuski vroče vode. Posebej zasnovan za uporabo z 9-litrskim velikim loncem Electrolux Infinite Chef Collection Stockpot.

product

E9OHPS01

Skrivnost okusno pečene pice v pečici je v podlagi, ki zadržuje toploto. Profesionalni kamen za peko pice v pečici je primeren tako za klasične kot ventilatorske pečice. Rezultat bo pica, kot iz krušne peči. Kamen je primeren tudi za pripravo kruha in drobnega peciva. Velikost: 33x38 cm

product

E4KPPH01

Silikonsko držalo za posodo zagotavlja zaščito pred vašimi vročimi posodami - premikajte ponve in lonce do 230°C, ne da bi se opekli. Lahko ga uporabite tudi kot podstavek za vročo posodo. Prilagodljiva oblika iz silikona, ki ne drsi za varen in močan oprijem. Pralno v pralnem stroju.

product

E9KLCS01A

S Cedilom Infinite Chef Chinois boste pripravili gladke omake brez grudic, okusne juhe in kreme, ne da bi se zato morali odreči okusu. Cedilo Chinois profesionalne kakovosti je optimalno za posodo iz serije Infinite Chef. Pralno v pomivalnem stroju.

product

E9KLSA01

Večnamenska globoka posoda iz serije Infinite Chef naredi kuhanje razburljivo, hrano pa okusnejšo. Ponev z ravnimi stenami omogoča glaziranje, mešanje, dušenje in karameliziranje brez težav. Zaradi oznak prostornine je odličen za pripravo različnih omak, saj omogoča natančno merjenje.

product

E9KLFPS2

Univerzalni komplet ponev v barvi šampanjca s čvrstim aluminijastim premazom je dizajniran v sodelovanju s profesionalnimi chefi in je popoln za pečenje in praženje na olju ali brez olja. Vsaka ponev je prevlečena s premazom proti sprijemanju, zaradi česar zagotavlja hitro in enakomerno porazdelitev toplote ter nežno odstranjevanje vlage v središču. Premer 26 + 30 cm)

product

E6HUE102

Strgalo za steklokeramične plošče. Varno, brez prask. Varen način odstranjevanja zažganih ostankov ali ostankov izlitja. Idealno za vzdrževanje steklokeramičnih in indukcijskih plošč v popolnem stanju.

product

E9KLFP01

Ponev iz serije Infinite Chef je resnično vsestranska, primerna za popolno kuhanje/ peko zrezkov in ribjih filejev, saj zaradi stalnega odvajanja vlage omogoča ohranjanje odličnega okusa in teksture. Premer 28 cm, brez pokrova.

product

E9KLCS01

S Cedilom Infinite Chef Chinois boste pripravili gladke omake brez grudic, okusne juhe in kreme, ne da bi se zato morali odreči okusu. Cedilo Chinois profesionalne kakovosti je optimalno za posodo iz serije Infinite Chef. Pralno v pomivalnem stroju.

product

E9KLLC01

Nizki lonec Infinite Chef Collection Low Casserole ima prostornino 4,5 l, kar pomeni, da je dovolj velik in zato primeren za pripravo okusnih rižot, piščančjih obar, zakrknjenih jajc ali katere koli druge jedi, ki za kuhanje potrebuje nekoliko več prostora. Zaradi dvojnih ročic je posodo lahko prenašati. Mere: 4,5 l, Ø 30 cm.

product

E9KLSP01

Lonec za kuhanje iz serije Infinite Chef z veliko prostornino (9 l) vam bo olajšal pripravo okusnih jedi za vašo družino in prijatelje. Popoln je za kuhanje al dente s pomočjo vložka ali za parjenje zelenjave s pomočjo seta za parjenje.

product

E4OSBS01

Papir za peko za večkratno uporabo, ki ga lahko uporabljate namesto navadnega papirja za peko ali alufolije. Odličen za peko piškotov, krompirja ali zelenjave brez uporabe maščobe. Papir prenese temperature do 260˚C, uporabite ga lahko tudi do 500-krat. V pakiranju sta 2 kosa, dimenzija 44x33 cm.

product

E6HUB102

Rezila za strgalo za steklokeramične plošče (10 kos.)

14 Izdelki
Nazaj na vrh
Podpora

Navodila za uporabo

Poiščite navodila za uporabo za svoj aparat.

Prenesi PDF

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek za hitrejši dostop do produktnih informacij. 

Registrirajte izdelek

Informacije o garanciji

V Slovenijo veljajo pravila za garancije v skaldu s slovenskim zakonom.

Garancijska izjava

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas po telefonu ali e-pošti.

Kontaktne informacije