• Adapts to the way you cook
  • Izredna porazdelitev toplote zagotavlja odlično kuhanje
  • Cast iron for stable pan support
  • Konec je z razlito in prekipelo tekočino na delovni površini
  • Varnejše, udobnejše - in natančnejše

Na voljo v

Ključne prednosti

Adapts to the way you cook

Pots and pans come in all different shapes and sizes. So why shouldn’t your hob’s gas burners? The new Electrolux BridgeBurner gas hob has special burners you can transform into a bigger single heat zone. Ideal for large pots or a grill, the BridgeBurner gives you the flexibility to cook big or small whenever you want.

Izredna porazdelitev toplote zagotavlja odlično kuhanje

Izredna porazdelitev toplote zagotavlja odlično kuhanje

Izredno učinkovit plinski gorilnik moči 4 kW zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, ki omogoča odlične rezultate kuhanja. To je še posebej uporabno, ko imate na voljo izredno malo časa za kuhanje.

Cast iron for stable pan support

Give your kitchen that professional look with the BridgeBurner’s cast-iron pan supports. They’re very durable, look stylish, and offer stable, reliable support for multiple heavy pans when you’re cooking in large quantities.

Konec je z razlito in prekipelo tekočino na delovni površini

Konec je z razlito in prekipelo tekočino na delovni površini

Eleganten poševen okvir pri tej kuhalni plošči zaustavi in zadrži vsakršno razlito ali prekipelo tekočino na površini kuhalne plošče, tako okoliška delovna površina vedno ostane čista.

Varnejše, udobnejše - in natančnejše

Varnejše, udobnejše - in natančnejše

Dodaten prostor okrog gumbov in ergonomska postavitev sta bila zasnovana za zagotovitev najvarnejšega, najudobnejšega in najbolj natančnega reguliranja plamena. Širokokotni plinski ventili so konfigurirani na popoln način, ki omogoča boljši nadzor in natančnejše reguliranje stopnje segrevanja.

Vžig z eno roko ter pritiskom in obratom na vseh področjih

Hitro in preprosto prižgite to izjemno plinsko kuhalno ploščo. Preprosto aktivirajte želeni gorilnik z nežnim obratom in pritiskom gumba za vžig plamena.

Mogoče vas bo zanimalo tudi
Lastnosti

Vrsta plošče: plin

Vrsta okvirja: No, No

Gumbi za upravljanje

Položaj upravljanja: spredaj levo, na sredini in desno

Levo zadaj: Auxiliary Burner, 1000W/54mm

Middle front zone: No, 0W/0mm

Desno spredaj: Bridge Burner, gorilnik, 2000W/70mm

Desno zadaj: Bridge Burner, gorilnik, 2000W/70mm

Integriran električni vžig z gumbom za upravljanje

Termična zaščita gorilnikov: če plamen ugasne, se takoj prekine dotok plina

Litoželezne mreže

Pripomočki za zamenjavo plina

Barva:črna

Tehnična specifikacija
Ostalo
Specifikacija za EGH6349BOX
Dolžina kabla (m) 1.1
Moč (V) 220-240
Priklop plina (original) G20 (2H) 20 mbar
Priklop plina (opcijsko) jeklenka, .
Namestitev vgradni aparat
PNC 949 640 362
Lastnosti
Specifikacija za EGH6349BOX
Skupna priključna moč (plin) (W) 9000
Nosilci za posodo 2, litoželezni
Barva nerjaveče jeklo
Podatki na energijski nalepki
Specifikacija za EGH6349BOX
Vrsta kuhalne plošče plinski gorilnik
Mere
Specifikacija za EGH6349BOX
Mere (mm) 594x510
Vgradne mere (ŠXG) v mm 560x480
12 Izdelki
product

E4KPGLO1

Silikonska rokavica nudi odlično zaščito pred vročino, zato lahko brez skrbi premikate lonce, ponve ali pekače - rokavica je odporna na temperature vse do 300°C. Prilega se desni kot levi roki, je zelo udobna in ne drsi, poleg tega pa jo lahko enostavno operete v pralnem stroju.

product

E9KLPS01

Vstavek za testenine iz serije Infinite Chef olajša odcejanje kuhanih testenin in odlično preprečuje trganje in lomljenje nežnih testenin. Vstavek preprosto dvignete in voda se bo odcedila v lonec, zaradi širokih ročajev pa boste zaščiteni pred pljuski vroče vode. Posebej zasnovan za uporabo z 9-litrskim velikim loncem Electrolux Infinite Chef Collection Stockpot.

product

E4KPPH01

Silikonsko držalo za posodo zagotavlja zaščito pred vašimi vročimi posodami - premikajte ponve in lonce do 230°C, ne da bi se opekli. Lahko ga uporabite tudi kot podstavek za vročo posodo. Prilagodljiva oblika iz silikona, ki ne drsi za varen in močan oprijem. Pralno v pralnem stroju.

product

E9KLCS01A

S Cedilom Infinite Chef Chinois boste pripravili gladke omake brez grudic, okusne juhe in kreme, ne da bi se zato morali odreči okusu. Cedilo Chinois profesionalne kakovosti je optimalno za posodo iz serije Infinite Chef. Pralno v pomivalnem stroju.

product

E9KLSA01

Večnamenska globoka posoda iz serije Infinite Chef naredi kuhanje razburljivo, hrano pa okusnejšo. Ponev z ravnimi stenami omogoča glaziranje, mešanje, dušenje in karameliziranje brez težav. Zaradi oznak prostornine je odličen za pripravo različnih omak, saj omogoča natančno merjenje.

product

E9KLFPS2

Univerzalni komplet ponev v barvi šampanjca s čvrstim aluminijastim premazom je dizajniran v sodelovanju s profesionalnimi chefi in je popoln za pečenje in praženje na olju ali brez olja. Vsaka ponev je prevlečena s premazom proti sprijemanju, zaradi česar zagotavlja hitro in enakomerno porazdelitev toplote ter nežno odstranjevanje vlage v središču. Premer 26 + 30 cm)

product

E6HUE102

Strgalo za steklokeramične plošče. Varno, brez prask. Varen način odstranjevanja zažganih ostankov ali ostankov izlitja. Idealno za vzdrževanje steklokeramičnih in indukcijskih plošč v popolnem stanju.

product

E9KLFP01

Ponev iz serije Infinite Chef je resnično vsestranska, primerna za popolno kuhanje/ peko zrezkov in ribjih filejev, saj zaradi stalnega odvajanja vlage omogoča ohranjanje odličnega okusa in teksture. Premer 28 cm, brez pokrova.

product

E9KLCS01

S Cedilom Infinite Chef Chinois boste pripravili gladke omake brez grudic, okusne juhe in kreme, ne da bi se zato morali odreči okusu. Cedilo Chinois profesionalne kakovosti je optimalno za posodo iz serije Infinite Chef. Pralno v pomivalnem stroju.

product

E9KLLC01

Nizki lonec Infinite Chef Collection Low Casserole ima prostornino 4,5 l, kar pomeni, da je dovolj velik in zato primeren za pripravo okusnih rižot, piščančjih obar, zakrknjenih jajc ali katere koli druge jedi, ki za kuhanje potrebuje nekoliko več prostora. Zaradi dvojnih ročic je posodo lahko prenašati. Mere: 4,5 l, Ø 30 cm.

product

E9KLSP01

Lonec za kuhanje iz serije Infinite Chef z veliko prostornino (9 l) vam bo olajšal pripravo okusnih jedi za vašo družino in prijatelje. Popoln je za kuhanje al dente s pomočjo vložka ali za parjenje zelenjave s pomočjo seta za parjenje.

product

E6HUB102

Rezila za strgalo za steklokeramične plošče (10 kos.)

12 Izdelki
Nazaj na vrh
Podpora

Navodila za uporabo

Poiščite navodila za uporabo za svoj aparat.

Prenesi PDF

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek za hitrejši dostop do produktnih informacij. 

Registrirajte izdelek

Informacije o garanciji

V Slovenijo veljajo pravila za garancije v skaldu s slovenskim zakonom.

Garancijska izjava

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas po telefonu ali e-pošti.

Kontaktne informacije