Nega perila

Electrolux vam ponuja veliko izbiro strojev za nego perila, ki bodo nežno poskrbeli za vsa vaša oblačila in hkrati prihranili energijo.

  • A line up of a woman wearing the same pink, fluffy jumper

    Če vam je všeč, posušite

    Svoja oblačila, ki jih radi nosite, celo svilena in volnena, ki so primerna samo za ročno pranje, zaupajte sušilnem stroju DelicateCare. Tako lahko vaša najljubša oblačila vedno znova ohranijo lep videz.

    Odkrijte več
Electrolux 10 kg

10 kg pralni stroj

Ne skrbite, z našim 10 kg pralnim strojem, lahko operete vse perilo naenkrat.

Vodniki za nakup

Vaš vodnik do najboljšega aparata za nego perila.

Sveze novice

Prijavite na e-novice

Prijavite se na naše e-novice in sodelujte v žrebanju za mesečno nagrado.

Prijava
A close up of a pink, fluffy wool texture

Ohranite mehkobo

Odkrijte naše nasvete za nego volnenega perila, da bodo lahko vaša najljubša oblačila, celo volnena, ki so primerna samo za ročno pranje, dlje časa ohranila lep videz.

Odkrijte nego volne
Tekstura modre svile

Ohranite svilnatost

Upoštevajte naše nasvete glede tega, kako ohranite barvo, obliko in otip svilenih oblačil, celo tistih, ki so primerna samo za ročno pranje. Tako lahko vaša najljubša svilena oblačila dlje časa ohranijo lep videz. 

Odkrijte nego svile

Nežna in osvežilna para

Profesionalne pralnice redno uporabljajo paro za osvežitev in glajenje oblačil - ko se vlakna sprostijo, se gube in pregibi nežno zgladijo. Tehnologija SteamSystem je sedaj na voljo tudi vam.

 

Predstavljamo SteamSystem

Energijsko učinkovito sušenje

Sušilni stroj EcoCare je eden bolj učinkovitih sušilnih strojev, saj lahko znižate račun za elektriko in ste hkrati prijazni do okolja. Poleg tega poskrbi tudi za najbolj občutljive tkanine, saj ima posebni program "Ročno pranje" za volno.

Predstavljamo EcoCare