Kuhinja

Posnetek jedi z morskimi nožnicami od blizu

Kaj je ključ do razkritja najboljših okusov?

Hobotnica in topla poletna omaka

Skrivna sestavina

V iskanju skrivnosti do odličnega okusa, ki ga lahko ustvarite doma, razkrivamo nasvete za pripravo sestavin, odkrivamo nove kombinacije okusov in raziskujemo različne načine kuhanja. Obenem pa razkrivamo skrivnosti kuharskih mojstrov z Michelinovo zvezdico, vrhunskih piscev o hrani in ljubiteljev hrane, ki smo jih srečali na festivalih Taste Festivals. Preizkusite jih in odkrijte skrivnost do izjemnega okusa pri svojem kuhanju.

Odkrijte skrivno sestavino

Pri kuharskem mojstru z Michelinovo zvezdico

Najmlajši škotski prejemnik Michelinove zvezdice Tom Kitchin in njegova žena, Švedinja Michaela, sta nas prijazno povabila v svojo domačo kuhinjo. Z najnovejšimi izdelki iz Electroluxove serije Inspiration sta prikazala, kako lahko s pravimi aparati izvabite osupljive okuse. Tudi kulinarične poslastice v svoji edinburški restavraciji The Kitchin ustvarjata z Electroluxovimi aparati.

Preberite več
Electrolux Secret Ingredient - Tom Kitchin - Kitchen


Naši najnovejši gospodinjski aparati

Izvabite najboljše iz vsake jedi

Z našimi najboljšimi pečicami in njihovimi parnimi programi je enostavno izvabiti najboljše okuse in teksture iz vsake jedi, od sočnega mesa do zlato zapečenih štruc kruha. Kombinirana parna pečica SousVide bo ponesla vaše najljubše jedi na novo raven. Senzor vlažnosti poskrbi, da so nivoji pare ravno prave, medtem ko se vi lahko sprostite in navdušite tako sebe, kot svoje prijatelje.

Več o tem
Skleda dagenj, kuhanih na pari

Vedno bolj priljubljena indukcija

Indukcija zagotavlja natančnejši nadzor temperature in eleganco v kuhinji. Je hitrejši, varnejši in učinkovitejši način kuhanja. Zaradi vsestranske ravne površine pa lahko svobodno uporabljate posodo različnih oblik in velikosti; kuhalna plošča se prilagodi izbranim loncem in ponvam. Priljubljena pri poklicnih kuharjih in vedno bolj priljubljena tudi v domačem gospodinjstvu; odkrijte, zakaj ljudje raje kot plinske ali električne izbirajo indukcijske kuhalne plošče.

Odkrijte indukcijske kuhalne plošče

Indukcijska kuhalna plošča InfinitePure

Natančen nadzor toplote na dotik in možnost postavitve posode katere koli velikosti na katero koli mesto z indukcijskimi kuhališči Infinite 

Oglejte si izdelek

Pripomočki in dodatki

Dopolnite svoj izbor gospodinjskih aparatov s priročnimi dodatki in pripomočki, ki bodo olajšali vaše vsakodnevno ustvarjanje v kuhinji.

Oglejte si dodatke

Kombinirana parna pečica SousVide

S kombinirano parno pečico SousVide pripravite hrustljavo in obenem nežno meso, pri tem pa ohranite hranilne snovi in poln okus sestavin

Oglejte si izdelek


Najnovejše novice

Bogatejši okusi

Odprite vrata v novi svet okusov s kombinirano parno pečico Electrolux SousVide.

Odkrijte več

Hitra in natančna toplota

Indukcijsko kuhanje omogoča natančen nadzor temperature in segreje hitreje kot plinske in električne kuhalne plošče.

Odkrijte več

Učite se pri profesionalcih

Na Festivalih okusov po Evropi lahko odkrijete skrivnost odličnih okusov Michelinovih kuharskih mojstrov  

Odkrijte več

 
Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri