Hand touching crisp, red jeans

Naj vaša priljubljena oblačila izgledajo odlično

Vsi imamo svoje najljubše oblačilo. Oblačilo, ki ga vedno znova radi nosimo in se v njem vedno dobro počutimo. Ni važno, ali gre za kavbojke, ki nam najbolje pristajajo, majico najljubšega moštva ali kolekcijo pisanih srajc, s pravilno nego bodo vaša oblačila dlje časa ohranila lep videz.

Različne tkanine potrebujejo različno nego. Pri podjetju Electrolux vam nudimo nasvete za posebno nego svile  in varno nego volne, kot tudi splošne nasvete za nego perila za vaša najljubša oblačila. Naša nova linija za nego perila vključuje posebne programe in inovativne funkcije, ki zagotavljajo, da oblačila pranje za pranjem ohranijo obliko, mehkobo in barvo.

Skrb med posameznimi pranji

Svoja najljubša oblačila boste pogosto nosili, zato je pomembno, da za njih skrbite na pravi način. V nadaljevanju je nekaj koristnih nasvetov: 

  1. Svoja najljubša oblačila shranjujte stran od neposredne sončne svetlobe, zaradi katere lahko barve zbledijo. 
  2. Oblačil ne shranjujte v hladni kleti ali na vročem podstrešju, ker lahko ekstremne temperature poškodujejo blago.
  3. Oblačila pred shranjevanjem operite, da jih zaščitite pred molji. Za dodatno naravno zaščito poskusite z vrečkami s sivko ali kroglicami iz cedrovine.
  4. Naravne tkanine, kot sta bombaž in lan, je treba shraniti v dobro prezračevanem prostoru.
  5. Športna oblačila operite takoj po vadbi oz. jih ne odlagajte v koš za perilo zraven drugih oblačil.
  6. Oblačila sušite v zaprtem prostoru ali v senci, ker lahko zaradi sonca zbledijo barve.
  7. Programe s paro uporabite za osvežitev oblačil in odpravljanje gub pri oblačilih brez pranja.

Podjetje Electrolux je stopilo v partnerstvo s podjetjem za pralna sredstva [Ariel/Dash - brand name] za zagotovitev najboljše nege za vaše perilo. Skupaj vam želimo ponuditi inteligentne rešitve za nego perila pri vsakodnevnem pranju.

Strokovnjaki za nego perila

Že več kot 90 let je podjetje Electrolux izbira vrhunskih strokovnjakov za perilo, vključno s tretjino največjih globalnih verig hotelov. Ti hoteli, kot je hotel Four Seasons v Milanu, zaupajo našim napravam, da skrbijo za sveže in čisto perilo, ki je del razkošja, kakršnega pričakujejo gostje. Zahteve teh delavnih, profesionalnih okolij so nas navdahnile, da smo razvili novosti v negi perila, ki smo jih uporabili pri oblikovanju naprav, ki jih lahko izberete za svoj dom - da vaša najljubša oblačila vedno znova ohranijo lep videz.

 

The DelicateCare tumble dryer in a laundry room

Če vam je všeč, posušite
Pri novih sušilnih strojih DelicateCare ne pride do krčenja perila v primerjavi s sušenjem na ravni podlagi, celo najobčutljivejšega svilenega in volnenega, ki je primerno samo za ročno pranje. 
Odkrijte DelicateCare

 

 Top loader washing machine in a laundry room

Kompaktno sodobno življenje
Ker se oblike in slogi našega bivalnega prostora razvijajo, kompaktne naprave nudijo elegantne rešitve za vašo pralnico in kuhinjo.
Odkrijte več

 

Izberite, kje želite to deliti z drugimi

Zapri

Ostali članki

Nega perila

Nežna volnena jopica

Nega volne

Kako prati in skrbeti za volneno perilo, ki je primerno samo za ročno pranje in pojasnitev certifikatov Woolmark.

Read more
 
Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri