ComfortLift


Dvignite svoja pričakovanja

Več, kot samo čista posoda

Predstavljamo vam prvi pomivalni stroj Comfortlift® na svetu. S ComfortLift® boste do svoje posode prišli lažje in udobneje, kot še nikoli doslej. Z našo najnovejšo inovacijo je polnjenje in praznjenje vašega stroja veliko udobneje, kar smo dosegli z edinstvenim mehanizmom, s katerim lahko nežno in brez napora dvignete spodnjo košaro k sebi, tako da se nahaja na udobni delovni višini.

Poglejte ComfortLift® v akciji

Pomivalni stroj ComfortLift® povsem spremeni vsakodnevno izkušnjo polnjenja in praznjenja vašega stroja. To je prvi pomivalni stroj, ki vam omogoča enostavnejši dostop do vse vaše posode; z novim edinstvenim mehanizmom lahko nežno dvignete spodnjo košaro k sebi. Naša najnovejša inovacija na področju pomivanja posode je tako preprosta in udobna, da se boste kmalu spraševali, kako vam je kdaj sploh uspelo kaj narediti brez nje, naj gre za čiščenje ostankov zabave ali nalaganje skledic, ki vsako jutro ostanejo po zajtrku.


satelitska roka

Pršilna roka FlexiSpray

Edinstvena oblika spodnje pršilne roke zagotavlja učinkovito pranje in izpiranje vsakič znova, saj lahko doseže tudi najbolj nedostopna mesta.

TimeBeam®

Indikator elegantno na tleh sveti in prikazuje čas do konca ciklusa pomivanja posode.

Vodila Comfort

Z našimi vodili Comfort se košara gladko pomika po pomivalnem stroju brez zatikanja. Vodila nežno zaustavijo košaro brez ropotanja krožnikov.

Poslovite se od madežev vode

Nova tehnologija AirDry samodejno odpre vrata pomivalnega stroja proti koncu cikla pomivanja. Naraven način za maksimalno povečanje učinkovitosti sušenja in učinkovito odstranjevanje madežev vode ter prihranek pri potrošnji energije.


V varnih rokah

SoftSpikes® in SoftGrips nežno držijo kozarce čez celoten cikel pomivanja. Poseben program GlassCare 45° pomije kozarce na manjši temperaturi, nato pa jih izpere na 60° predenj jih nežno ohladi. Tako se steklena posoda zaščiti pred praskami in razpokami.


Nič več ročnega pomivanja kozarcev

Za posebno občutljive kozarce smo zasnovali nagrajeno košarico za kozarce.  Odlično drži do 8 vinskih kozarcev; je prožna, zaradi česar se prilagaja različnim velikostim in oblikam kozarcev. Ko košarice ne uporabljate, jo lahko enostavno zložite in pospravite.


 
Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri